Aktualnie oczekuja na zwrot prawkaNo dobra, ja też się przyznam, jechałem ostatnio spod miejscowości na zachód od Wawy do Białegostoku, 210km, wystartowałem przy 95% baterii (M3LR 82kWh) a dojechałem na 6%.
Czysta przyjemnośćZawsze się wtedy zastanawiam gdzie są Ci wszyscy co mają przelotową 180-200km/h spalinówkami, jeszcze nie trafiłem na takiego co by się dłużej utrzymał niż parę minut.
Ale wiesz że to na wszyskich forach szkalujących elektryki koronny argument przeciw elektrykom: bo on leci z prędkością przelotową 180-200 i robi co najmniej 600kmAktualnie oczekuja na zwrot prawka
Albo placza po mandacie 2500.-
Skonczylo sie rumakowanie, nawet ja Ska nie lece wiecej niz 150 bo mandaty bola![]()
Przeginacie w drugą stronę.sikanie do butelki u niektórych popularne jest. Chociaż nie wyobrażam sobie jak to tobią jadąc te 200😉
Może nie sikają do butelki tylko obok..?sikanie do butelki u niektórych popularne jest. Chociaż nie wyobrażam sobie jak to tobią jadąc te 200😉
Małemu i duchem i ciałem wystarczy wlot od butelki.Może nie sikają do butelki tylko obok..?
Pozdrawiam