Y piekarnik

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Hmmm - to czemu w stopce masz TMY LR? :p
No ale dobra, jeśli faktycznie ta sama wersja, to może wersja softu w aucie albo appki? Soft w aucie u mnie to 2023.12.11, a appki to 4.22.7-1792.
Wersja w aucie 2023.20.7, apka 4.22.1-1772. Wersja auta rzeczywiście LR, ale to nie ma znaczenia.

Wl0di

Zadomawiam się
TMY RWD. Mam włączony tryb SENTRY MODE i MAM zabezpieczenie przed przegrzaniem kabiny.

Attachments

• teslazrzut.jpg
    teslazrzut.jpg
    80,6 KB · Liczba wyświetleń: 25

Jaceq

Pionier e-mobilności
TMY RWD. Mam włączony tryb SENTRY MODE i MAM zabezpieczenie przed przegrzaniem kabiny.
Chodzi o możliwość ustawienia temperatury granicznej. Samą funkcję wszyscy mają.. Wg mnie jest to różnica między RWD a pozostałymi modelami. W RWD jest tylko możliwość włączenia ochrony przy 40 stopniach, w MYLR I MYP można również wybrać próg załączenia z 3 dostępnych: 30, 35, 40 stopni.

Wl0di

Zadomawiam się
Chodzi o możliwość ustawienia temperatury granicznej. Samą funkcję wszyscy mają.. Wg mnie jest to różnica między RWD a pozostałymi modelami. W RWD jest tylko możliwość włączenia ochrony przy 40 stopniach, w MYLR I MYP można również wybrać próg załączenia z 3 dostępnych: 30, 35, 40 stopni.
Masz rację, wyboru temperatury nie ma. Miałem na myśli to, że ochrona kabiny działa przy włączonym SENTRY MODE.

Pepek

Posiadacz elektryka
Chyba niezbyt działa, skoro masz 44 stopnie w środku.
To nie znaczy, że nie działa, przy RWD właśnie (gdzie jak widać nie można temp. granicznej ustawić) to się włącza dość różnie, czasem widzę, że już działa przy 38 stopni, a czasem mam 53 i dalej się nie aktywowało (żeby nie było - to te same miejsce przed garażem, gdzie sentry mode jest stale off).