Y piekarnik

damsas-40

Zadomawiam się
Pojawia się jak załączę i wyłączę tryb kempingowy. Wtedy mam możliwość włączenia zabezpieczenia przed przegrzaniem i wyboru temperatury. Jak włączony jest alarm to widoczna jest tylko funkcja zabezpieczenia przed przegrzaniem bez możliwości włączenia. Wtedy temperatury są ukryte

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Miałem to kilka dni temu, teraz sprawdziłem, zrobiłem dla Was screena: 1688970861454.png

Po ponownym wejściu już nie mam tej opcji.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Możliwe, że to się pokazuje jak są wysokie temperatury, teraz auto mam w garażu, więc jest 20*C, ale gdy stało na słońcu całe dnie to była ta opcja.

Pepek

Posiadacz elektryka
Możliwe, że to się pokazuje jak są wysokie temperatury, teraz auto mam w garażu, więc jest 20*C, ale gdy stało na słońcu całe dnie to była ta opcja.
No u mnie nie mieści się w garażu, więc stoi na słońcu cały dzień (jeśli pracuję z domu), wtedy nieraz mi dobija do 40-45*C zanim się uaktywni ta funkcja, ale i tak nigdy nie widziałem tego ustawienia.

KrzysztofFly

Moderator
No ja mam samochód w garażu i wyświetla mi się wybór temperatury.
359283892_135061339614906_7009867399961308279_n.jpg

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ok już wiem jak... wchodzę w apkę i muszę poczekać, aż apka połączy się z samochodem (musi ściągnąć status samochodu), wtedy wchodzę dopiero w Climate i widzę opcje temperatury:
1688984389914.png