Y piekarnik

Pepek

Posiadacz elektryka
Ok już wiem jak... wchodzę w apkę i muszę poczekać, aż apka połączy się z samochodem (musi ściągnąć status samochodu), wtedy wchodzę dopiero w Climate i widzę opcje temperatury:
View attachment 11878
Nope, w wersji RWD bez zmian, dalej tego ustawienia temperatury nie ma (mimo, że obecnie jest u mnie aktywna ta ochrona).

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
jeden telefon, oba auta stoją koło siebie, 50 i 51 st. C wewnątrz
oba połączone - odczekane na aktualny status
bateria RWD 53%, LR 56%
RWD brak opcji, LR opcja jest ustawienia temperatury

apka 4.22.8-1800
RWD 2023.12.11
LR 2023.20.7

Last edited:

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Koledzy, żeby zobaczyć listwę z opcją temperatur trzeba najpierw włączyć funkcję zabezpieczenia przed przegrzaniem i podniesienie apki. Tak jest u mnie.3.jpg4.jpg

Pepek

Posiadacz elektryka

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
Koledzy, żeby zobaczyć listwę z opcją temperatur trzeba najpierw włączyć funkcję zabezpieczenia przed przegrzaniem i podniesienie apki. Tak jest u mnie.View attachment 11880View attachment 11881
przecież pisałem o tym kilka postów wcześniej

poza tym skoro potrafię to włączyć w LR to raczej logiczne że potrafię też w RWD :D

Pabloss

Posiadacz elektryka
no nie wiem u mnie (RWD) apka odpalona, połączona z autem i nie ma ustawień temperatury. Włączam tryb kempingowy i nadal brak - wychodzi na to że z RWD to nie działa. Telefon iPhone soft najnowszy.

Michal

Moderator
U mnie:
  • AWD 2022 - nie ma ustawień temperatury ale mogę włączyć "Zabezpieczenie przed przegrzaniem kabiny"
  • AWD 2021 - mam ustawienie temperatury ale nie mogę włączyć Zabezpieczenia... :p
W obu baterie ponad 50%

@ciastek - o co chodzi?!

Jedyne co mi przychodzi do głowy to przekroczony okres 12 godzin w którym ten system działa. Oba auta nie jeżdżone już ponad 12h. Sprawdzę wieczorem, bo mam dziś technika mobilnego.

D4r3k

Zadomawiam się
U mnie jest. Trzeba włączyc zabezpieczenie przed przegrzaniem i pokazują się 3 temperatury: 30, 35 i 40 stopni.

aadamuss

Posiadacz elektryka
U mnie jeżdżone i auto stało z wysoką temperaturą a nie miałem wyboru temperatury. Nie można przesunąć niżej.