Zakup Y LR RWD

wxwx78

Fachowiec
btw. gdzie wy widzicie tego "30 kwietnia"??? to jest dla Modelu 3. Dla Y jest od 1. stycznia.

2,49% RRSO dla Modelu Y jest dostępne tylko dla wniosków o finansowanie złożonych od 1 stycznia 2025 r. Tesla poinformuje Cię o dacie udostępnienia pojazdu. Aby skorzystać z tej oferty, należy odebrać samochód w ciągu siedmiu dni od daty udostępnienia pojazdu.
https://www.tesla.com/pl_pl/modely/design#overview => klikasz na "Zobacz warunki"

Jaceq

Pionier e-mobilności
Po dłuższej analizie moich potrzeb, budżetu i wielu aspektów towarzyszących ostatecznie zdecydowałem, że zamienię Y na Y 😂. Najbardziej zależy mi na zasięgu, także wybieram wersję LR RWD. Nie pali mi się jakoś, bo dopiero w sierpniu kończy mi się obecny leasing. Ale zaczynam polowanie ;)
Potrzebuję auto duże, lekko podwyższone. Przetestowałem kilka aut, dużo pooglądałem testów i prawie każde auto jest w czymś lepsze od tesli i też w czymś gorsze.
Jeśli masz obecny leasing do sierpnia to ja bym celował z zamówieniem tak, żeby odebrać pod koniec obecnego leasingu. Co prawda nie wiem jaką masz wysokość raty leasingowej no ale głupio płacić za dwa auta jeśli byś zamówił z odbiorem w czerwcu.. W każdym razie ja dokładnie tak zrobiłem. Wiadomo, że nie wiadomo co zrobi Tesla ale można spekulować, że w obecnej sytuacji raczej nie będą pogarszać warunków zakupu. Podejrzewam, że utrzymają to promocyjne finansowanie.