Niewykluczone, jak odbiory UDT potrafią trwać rok i dłużej?@Michal
Nie mów mi, że z 2000 jest 1300 nieaktywnych ładowarek DC
Niewykluczone, jak odbiory UDT potrafią trwać rok i dłużej?@Michal
Nie mów mi, że z 2000 jest 1300 nieaktywnych ładowarek DC
w sobote mam w planie pojechać sprawdzićA działa?
Bo plugshare podaje info że rzadko....
w sobote mam w planie pojechać sprawdzić
Kurde, tłok będzie, bo też planuję korzystać awaryjnie na dojazd do Poznania.Mnie tej stacji przed miesiącem zabrakło na trasie - w efekcie do Poznania jechałem za tirem.....
Wywaliłem usunięte i zostało 1843 ładowarek (kabli) o mocy >=50 kW - takie dane zwraca UDT i takie prezentuję.@Michal
Nie mów mi, że z 2000 jest 1300 nieaktywnych ładowarek DC aby to zrównało się z liczbą z PSPA.
Czyżby nikt w PL nie prowadził takiej realnej dokładnej statystyki?![]()
Statystyki czego?To jak byś chciał statystykę uczciwych polityków, niby są, ale czy warto dla tych jednostek liczyć?
ja raz w miesiącu jeżdze do znajomego do kostrzyna pod poznaniem, z bydgoszczy. jak jade 120km/h to pradu mam na styk więc jeżdze wolniej lub z kostrzyna jadę na autostrade na łądowanie się na mopie co dodaje mi dobrą godzine w podróży. teraz mogę przestać się tym przejmować, w razie czego 70km przed Bydgoszczą mam ładowarke w drodze powrotnej. pod warunkiem że będzie ona zawsze działać bo te na autostradzie pod poznaniem często nie działająMnie tej stacji przed miesiącem zabrakło na trasie - w efekcie do Poznania jechałem za tirem.....
Jak myślisz, można awaryjnie skorzystać z Type2 w Cukrownia Żnin? Nie wiem czy jest otwarte całą dobę.teraz mogę przestać się tym przejmować, w razie czego 70km przed Bydgoszczą mam ładowarke w drodze powrotnej. pod warunkiem że będzie ona zawsze działać bo te na autostradzie pod poznaniem często nie działają
jak trzeba to trzeba ale nigdy nie byłem jeszcze w sytuacji awaryjnej i wolałbym nie być. ładowarka ma działać, najwyżej zaczekam jak ktoś inny z niej korzystaJak myślisz, można awaryjnie skorzystać z Type2 w Cukrownia Żnin? Nie wiem czy jest otwarte całą dobę.
Oprócz tego jest Columbus Energy w Hotel Martina, ale zamykany szlabanem i w nocy trzeba dzwonić do recepcji hotelu.
Muszę kiedyś wypróbować jak to działa. Gorzej, że jak wjedziesz na Orlen to już się nie cofniesz do Żnina. :/