Zapowiedzi na Święta , a co z tego będzie ??

Bronek

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
Ja cały czas liczę na nowy interfejs z TMS Plaid w TM3 - ten z możliwością dostosowania szerokości poszczególnych sekcji i układaniem na dole ikonek samemu - to by było wspaniałe... Ciekawe czy wejdzie do aut z Atomem, czy tylko do Ryzenów...

Tylko jak teraz sobie o tym myślę, to nawet jak mi nic już nigdy nie zmienią sensownego, to i tak ciężko mi sobie wyobrazić lepsze auto, więc jest super :D

Last edited:

Relevant

Fachowiec
Przecież pierdzenie jest od dawna. W zasadzie to był dla mnie element, który zadecydował o zakupie. Jakby dali możliwość zmiany klaksonu na stałe albo sygnału cofania.
Jest za pomocą głośnika dodatkowego, tego od cofania, którego nie mają starsze Tesle. Mają jednak głośnik alarmu, który potrafi zagrać koncert rockowy - dlaczego nie może nim też pierdzieć?

ciastek

Pionier e-mobilności
Jest za pomocą głośnika dodatkowego, tego od cofania, którego nie mają starsze Tesle. Mają jednak głośnik alarmu, który potrafi zagrać koncert rockowy - dlaczego nie może nim też pierdzieć?
Ten dodatkowy głośnik to PWS - Pedestrian Warning System. Wydaje dźwięk zarówno przy jeździe do przodu, jak i do tyłu. Przy cofaniu jest głośniejszy.
Alarm gra muzykę klasyczną przez głośniki car audio.

Marzy mi się Boombox z guzikiem na wierzchu i działający podczas jazdy. Co bym mógł odtwarzać melodyjkę Family Frost.

Bronek

Pionier e-mobilności