Zdradziłem Teslę dla BMW ... i (nie) żałuję - iX2 xDrive 30 M Sport Pro

boa

Pionier e-mobilności
Czy tu działa jakaś moderacja forum????
A gdyby tak na serio, to nie wiem czym byśmy jeździli…. Nawet “maluch” to przecież pochodzi jakby nie patrzeć z kraju Osi, a Polonez bazuje również na myśli stamtąd. Nie mówiąc o Francji i Napoleonie jak przechodził przez Europę, potop szwedzki był i volvo z saabem skreślone, Japonia to też Oś hitlerowska, a ile wojen USA robiło… Rosja oczywiście nie, wiadomo jak nam dopomogli w ‘39 itd. Skoda to VW więc nawet nie proponuje. Ale zaraz, Rimac!!!! Chociaż nie, to jv Chorwatow z Niemcami. Może UK zostaje, ale teraz to tylko Landrovery zostały… no nie wiem co tam dalej wyliczać… generalnie ten post do przemyślenia dla @Eljal z myślą dodatkowa, czy tak naprawdę jesteś pewien co robili Twoi przodkowie i czy za nich chciałbyś odpowiadać, mając zerowy wpływ na to, co robili??
@Łukasz Bigo prosba o zerknięcie kilka postów wyżej @Eljal :)

nabrU

Moderator

nabrU

Moderator
[MODERATOR MODE ON]
Dla mnie było oczywiste, ale opinie i ich moderowanie to nie jest łatwa robota. Miałeś się okazję o tym przekonać sam :p

Po drugie mamy weekend, więc nie każdy z modów spędza go przed kompem lub telefonem cały dzień.

[MODERATOR MODE OFF]

prebek

Posiadacz elektryka
Fajnie, ciekaw jestem wrażeń po kilku miesiącach.
Jak tam jest z abonamentami, żeby software pozostał funkcjonalny?
Nie istnieje opłata za aktualizacje software ( tak to są te mity o BMW), można maksymalnie cos dokupić (w moim wypadku dokupiłem na rok ostrzeganie o fotoradarach i odcinkowych pomiarach - koszt 90 zł

Eljal

Fachowiec
Czy tu działa jakaś moderacja forum????
A gdyby tak na serio, to nie wiem czym byśmy jeździli…. Nawet “maluch” to przecież pochodzi jakby nie patrzeć z kraju Osi, a Polonez bazuje również na myśli stamtąd. Nie mówiąc o Francji i Napoleonie jak przechodził przez Europę, potop szwedzki był i volvo z saabem skreślone, Japonia to też Oś hitlerowska, a ile wojen USA robiło… Rosja oczywiście nie, wiadomo jak nam dopomogli w ‘39 itd. Skoda to VW więc nawet nie proponuje. Ale zaraz, Rimac!!!! Chociaż nie, to jv Chorwatow z Niemcami. Może UK zostaje, ale teraz to tylko Landrovery zostały… no nie wiem co tam dalej wyliczać… generalnie ten post do przemyślenia dla @Eljal z myślą dodatkowa, czy tak naprawdę jesteś pewien co robili Twoi przodkowie i czy za nich chciałbyś odpowiadać, mając zerowy wpływ na to, co robili??
panie, bez niemca to bysmy garnkow nie zdołali ulepić 😂😂😂

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Nie istnieje opłata za aktualizacje software ( tak to są te mity o BMW),
Nie chodzi mi o aktualizacje i nie znam takiego mitu. Ale znam taki mit:
- 300zł/rocznie za informacje o ruchu dla nawigacji
- 80zł/mies za asystenta parkowania
itd.
Nie mając BMW nie wiem, co z tych rzeczy jest naprawdę przydatne, a co jest tylko bajerem. Dlatego pytam

viallos

Pionier e-mobilności
Drogi krajowe do 90km/h i elegancko śmiga. Zużycie w załączniku.
Wracam do Wawy i podlaczylem sie na 6% i od razu poleciał na maksa ponad 120kW i trzyma do 40%.

Przy 43% spadło na 116kW

Attachments

• 20250615_183159.jpg
    20250615_183159.jpg
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 13
  • 20250615_190132.jpg
    20250615_190132.jpg
    1 MB · Liczba wyświetleń: 13
  • 20250615_190919.jpg
    20250615_190919.jpg
    3 MB · Liczba wyświetleń: 13
Last edited: