Zgłaszanie defektów 24h po odbiorze

ducarider

Posiadacz elektryka
Mam z Berlina. Oprócz tego jest idealnie złożona. Żadnych zastrzeżeń. Cisza, nic nie puka nic nie stuka. Żadnych błędów softwarowych. Tfu tfu przez lewe ramię. BMW od dwóch miesięcy stoi w garażu. 5k km już nakręcone. Dlatego nie ruszam tego, niech sobie jeździ. Nakleję naklejkę z nfios 😂

cosmati

Zadomawiam się
A w jaki sposób najlepiej zgłosić przez apke? Mam nie dopasowane drzwi i jedyny sposób to umówić się na serwis w Warszawie. Czy tylko w taki sposób to można zgłosić czy jest jakiś chat, osoba kategoria zgłaszania po odbiorach? To umawiania się z serwisem jest mi nie na rękę i chciałem to skonsultować (narazie nie odzwaniają). Więc konsultuje tutaj :)

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A w jaki sposób najlepiej zgłosić przez apke? Mam nie dopasowane drzwi i jedyny sposób to umówić się na serwis w Warszawie. Czy tylko w taki sposób to można zgłosić czy jest jakiś chat, osoba kategoria zgłaszania po odbiorach? To umawiania się z serwisem jest mi nie na rękę i chciałem to skonsultować (narazie nie odzwaniają). Więc konsultuje tutaj :)
Zgłaszasz w apce, opisujesz problem krótko - które części nie są spasowane, później jedziesz na miejsce i jak w moim przypadku Pan podchodzi z miareczką i sprawdza, czy złe spasowanie mieści się w granicach błędu. Poczytaj posty moje tutaj:

W apce wybierasz termin i akcepytujesz wycenę (jak są to problemy z ich winy to nie zapłacisz nic)