Chyba jestem zbyt leniwy bo mi się nie chciało notować itp. Ale może będę miał chwilę to coś napiszę. To już trzeci rok jazd na narty trójką.
Śmieszne pytanie było o zasięg pana w garażu we Włoszech. A daleko się da takim elektrykiem dojechać. No hej. W tym samym garażu jesteśmy...
Tu wiele nie trzeba notować, zatrzymanie na ładowarce fotka ekranu, start z ładowarki fotka ekranu, reszta jest aplikacji Tesli/GW. Potem tylko to wszystko spisać i przeanalizować, tu przyznam, że to chwilę zajęło. Jednak ja nie zrobiłem tego tylko dla siebie, bo ja wiem, że się da, a czy w godzinę dłużej czy krócej to nie ma dla mnie znaczenia. Forum jednak czyta wiele osób, także mnóstwo niezarejestrowanych, w tym także takich które dopiero zastanawiają się nad elektrykiem. To głównie oni będą wyciągać z tego wnioski, bo przecież ci którzy już mają, to wiedzą, że się da

.
Sam latem 2022r, mając kilka miesięcy e-C4 chciałem wybrać się nim do Chorwacji (1600km w jedną stronę), wiele więc czytałem i oglądałem w tym temacie. Ostatecznie wpadł mi last minute wyjazd firmowy samolotem w innym kierunku, więc ostatecznie porzuciłem mój plan podróży elektrykiem.