Hehe.. Landcar ze Starowej Góry - ja tam ich dobrze wspominam. Dali auto testowo na weekend, dostałem rabat taki, że prawie te mityczne 27k zł od wolskiego państwa doścignął, ogólnie dobry kontakt był. Tylko manuala po polsku zapomnieli dać.. 🤣 A w Toruniu odbiłem się od ściany, nie było z kim i o czym gadać 🤬
Przylazłem z ulicy, nawet dośc daleko było - w Toruniu się odbiłem. A gadać za wiele nie musiałem. Mnie a propos koloratki śmieszy, że taki czarnuch w kiecce dostaje więcej, niż profesor uniwersytetu, czy policjant (no, tu możnaby się zastanawiać, czy warto sponsorować kulsonizm policyjny).. ale to tylko potwierdza, że KK to jest firma, po prostu. IMO: opodatkować, obciąć jajka, walnąć stosowny tatuaż żeby dzieci z daleka widziały kto zacz, i kopa w dudę na drogę. A rabaty to u św. Piotra, skoro w to wierzą albo taką wiarę sprzedają.Bo te rabaty i inne pierdoloty, to jest w ogóle jakiś poroniony pomysł... Jak przyjdziesz w koloratce albo ze stetoskopem to dostaniesz -7%, a jak przyjdziesz z ulicy, to gówno dostaniesz... ale jak pogadasz, to 3%, a jak pogadasz z kilkoma to może już nawet 5%.
Nie bądź takim radykałem, wystarczy tego badziejstwa w polityce, kościele i in. 🤣Nie umiem i nie lubię się targować, bo wpadam wtedy w taką spiralę, że już każdy jest dla mnie oszustem i próbuje mnie orżnąć, bo przecież skoro jeden mówił, że nie może obniżyć ceny, a drugi jednak może, to znaczy, że nawet ten co obniżył i klął się już na życie swojej matki, że to już po kosztach, to jednak mógłby jeszcze więcej obniżyć.
W dupę niech sobie wsadzą takie oszukiwanie. Bo jest to oszukiwanie tych, którzy targować się nie umieją i/albo nie wiedzą o tej zmowie. Cała ta praktyka powinna być zakazana.
To była pierwsza próba, w Toruniu nawet nie zacząłem bo nie było z kim..To, że Tobie przy drugiej próbie się udało coś wytargować, nie znaczy, że przed tobą 10 się nie udało w ogóle.
Katalogowo mój oczojeb to 177990 brutto, kupiłem go za 155800 brutto(...) I jeszcze weź się dowiedz od ludzi, którzy kupili ile dostali rabatu... Nawet Ci nie powiedzą, bo przecież się umówili z dealerem, że to tylko dla niego taki wysoki %...
Jestem w szoku, ze tak tanio w tych czasach kupiłeś - jakiś powód mieli na spuszczenie z ceny czy po prostu tak dobrze patrzyło Ci z oczu?To była pierwsza próba, w Toruniu nawet nie zacząłem bo nie było z kim..
Katalogowo mój oczojeb to 177990 brutto, kupiłem go za 155800 bruttoMożesz sobie wyliczyć, ile % tego rabatu wyszło
Pozdrawiam
To było w lipcu AD2021, teraz to pewnie tyle nie dałoby się.. ale sam jestem ciekaw, muszę i tak podjechać przypomnieć się o polski manual to zagadamJestem w szoku, ze tak tanio w tych czasach kupiłeś - jakiś powód mieli na spuszczenie z ceny czy po prostu tak dobrze patrzyło Ci z oczu?![]()