Hmm, widzę że muszę zweryfikować wszystko czego się dowiedziałem przy odbiorze.
Rozumiem że nie ma przeciwwskazań do holowania na "N" tylko po prostu nie doładuję aku. Co jeśli padnie system albo aku 12V - rozumiem że mogę holować pod warunkiem że nie jest zaciągnięty hamulec? Da się to jakoś sprawdzić jak padnie 12v - np czy na D lub B idzie ręcznie przepchać auto czy trzeba Pudziana?
Przede wszystkim w jakiej sytuacji chcesz holować? Gdy rozładuje się bateria trakcyjna? Jeśli tak to nie każde auto pozwoli się wtedy holować. Niektóre po prostu zaciągną hamulec i do widzenia. Nie włączysz ich już, chociaż istnieją możliwości awaryjnego zwolnienia hamulca. Carwow robi fajne testy jak zachowują się poszczególne modele gdy się rozładują. Przykładowy link:Hmm, widzę że muszę zweryfikować wszystko czego się dowiedziałem przy odbiorze.
Rozumiem że nie ma przeciwwskazań do holowania na "N" tylko po prostu nie doładuję aku. Co jeśli padnie system albo aku 12V - rozumiem że mogę holować pod warunkiem że nie jest zaciągnięty hamulec? Da się to jakoś sprawdzić jak padnie 12v - np czy na D lub B idzie ręcznie przepchać auto czy trzeba Pudziana?