knapel
EV9 AWD LR GT-Line 🚙 family hauler enthusiast🩵
super👍, ja też jestem zachwycony tym autem choć dopiero 3 miesiąc i ponad 3700km przebiegu. Aby mieć lepsze spojrzenie na średnie zużycie często robię fotki statystyk z głównego ekranu, tam są średnie dla każdego przejazdu do wyłączenia 🚙 auta.Podałem w którymś kolejnym wpisie średnie prędkości i podkreśliłem wypadek po drodze, jazdę w ślimaczym tempie, przez co ta średnia tak spadła wtedy do 23, ale w pierwszą stronę było 32. I sam zauważasz ten wypadek z korkiem, ale pomijasz 32kwh/100 w tym samym wpisie. Jak to nazwać?
Podpis pod nickiem masz "moderator". Jeśli nim nie jesteś i występujesz jako zwykły użytkownik, to nie bądż moderatorem i zmień opis, aby nie było nieporozumień.
Re średnie z aktualnej trasy lub od ostatniego lądowania potrafią być zawyżone o 1-3kWh/100km
i nie przejmuj się „pouczeniami” znaczy sugestiami i ocenami innych, dzięki że dzielisz się doświadczeniem 🤝
tu przykład z kwietnia u mnie ze nawet jazda 140+ z testowaniem maksymalnej na odcinku ok 10km, w tym dojazd do trasy i zjazd to ok 20km+ czyli jak pisał tu inny kolega „czystej” trasy +140km/h było ok 50km…. średnia 30,9kWh więc ok
pozdrawiam i do zobaczenia na trasie … oj przy szybkiej ładowarce 😎