Zużycie TM3 według Daniela Grzyba

Cav

Pionier e-mobilności
Jaką nieprawdę? Sam napisałeś że oferta o której piszesz nie jest aktualna
No taką nieprawdę.
Napisałem, że nie wiem czy jest nadal aktualna.
To nie to samo.

A Ty, nie sprawdzając, od razu ją zniknąłeś.

Już nie mówiąc o tym, że to że nie można TERAZ kupić, zupełnie nie musi oznaczać, że nie można korzystać z już wykupionych pakietów.

elektryk

Pionier e-mobilności
No taką nieprawdę.
Napisałem, że nie wiem czy jest nadal aktualna.
To nie to samo.

A Ty, nie sprawdzając, od razu ją zniknąłeś.

Już nie mówiąc o tym, że to że nie można TERAZ kupić, zupełnie nie musi oznaczać, że nie można korzystać z już wykupionych pakietów.
Opisuję moje doświadczenia - dla mnie ta oferta nie jest dostępna i Supercharger jest najtańszy.

viallos

Pionier e-mobilności
Do 15.06 tańszy niż SuC był EnelX ... ostatnio był już tylko trochę tańszy ale kilka miesięcy temu był dużo tańszy niż SuC.

Z tymi promocjami na EV jest teraz jak w supermarkecie. ... trzeba czytać wszystkie gazetki (newslettery) i wybrać się do tego marketu (ładowarki) który jest aktualnie dla Ciebie najlepszy. A nie zawsze najlepszy oznacza najtańszy... niektórzy tego niestety nie ogarniają... dlatego jadą przez pół miasta żeby masło 30gr taniej kupić ... brak kształcenia ekonomicznego się kłania.

elektryk

Pionier e-mobilności
Do 15.06 tańszy niż SuC był EnelX ... ostatnio był już tylko trochę tańszy ale kilka miesięcy temu był dużo tańszy niż SuC.

Z tymi promocjami na EV jest teraz jak w supermarkecie. ... trzeba czytać wszystkie gazetki (newslettery) i wybrać się do tego marketu (ładowarki) który jest aktualnie dla Ciebie najlepszy. A nie zawsze najlepszy oznacza najtańszy... niektórzy tego niestety nie ogarniają... dlatego jadą przez pół miasta żeby masło 30gr taniej kupić ... brak kształcenia ekonomicznego się kłania.
O ile dobrze rozumiem to tańsze były pakiety "na wakacje", a nie ładowanie zwykłe.

elektryk

Pionier e-mobilności
Ale napisałeś to tak, jakbyś głosił prawdę objawioną dla każdego użytkownika i modelu, w dyskusji nie o Tobie, a o Audi.
Dyskusja o Audi jest taka, że lepiej nie kupować elektryka bo skończysz jak Pan z Audi.

Napisałem że może być prosto i tanio.

Cav

Pionier e-mobilności
Dyskusja o Audi jest taka, że lepiej nie kupować elektryka bo skończysz jak Pan z Audi.

Np. przez kupienie abonamentu w Audi/VW?
Co może dać ceny takie same jak nie lepsze niż na SUC.

Zmartwię Cię jeszcze bardziej - inne nawigacje również potrafią zaplanować ładowanie na trasie.
Nawet Kia od kilku dni.

To tak ad vocem dla poszerzenia Twojej wiedzy o innych możliwościach i w innych markach.
Żebyś już nie musiał nadużywać słowa "naj" gdy kogoś pouczasz.

viallos

Pionier e-mobilności

Ja między innymi dlatego elektryka Audi ... mimo że byłem/jestem fanem marki ... nie kupiłem.
A miałem go kilka razy na kilka dni na testy ... nie sprostał wymaganiom szybkiego bezproblemowego podróżowania.
W Tesli mam ponad 26k km zrobione w 8 miesięcy głównie w trasie po autostradach i eskach i nie odczuwam za bardzo mankamentów przesiadki z diesla ... choć ostatnio trochę poczułem jak podróżowałem z 2 rowerami na dachu ... niestety zużycie poleciało w kosmos ... ale w sumie to jedno dodatkowe ładowanie na jakieś 20min na 5h trasy ... więc nie ma jakiegoś dramatu.
Aż tak często z rowerami na dachu nie jeżdżę.