Najnowsze akcje

• N
    nocomment replied to the thread Skoda Elroq.
    Na początku tego filmidła są pomiary, podobno jakieś bulwy z przodu zmniejszają ten prześwit do 16 cm... W moim odczuciu jest wysoko...
  • J
    Jogur reacted to piotrpo's post in the thread Suc Rumia with Haha Haha.
  • J
    Jogur replied to the thread Suc Rumia.
    nigdy, no weź ...
  • J
    Jogur reacted to marco_25's post in the thread SuC Ząbki with Like Like.
    Jeszcze nie tak dawno Wiedeń miał tylko jeden SuC, Bratysława ma jeszcze gorzej a w Pradze wcale nie jest lepiej. Także te dwa SuC...
  • Kona EV
    W generatorze wniosków każdy punkt po prawej ma tabelę ze szczegółowymi wyjasnieniami i jest tam wszystko wyjaśnione co, gdzie i jak...
  • G
    giancardi replied to the thread Ford Explorer wrażenia.
    No w standardowych jest nieruchomy zagłówek, a w AGR chyba można sobie go przechylić tył przód.
  • J
    Jogur reacted to danielm's post in the thread Tesla zastępcza, a limit kilometrów. with Like Like.
    tak, mam dosyć zabawne doświadczenia z wrocławskim bodyshopem oraz z warszawskim który utracił autoryzacje tesli, ale bezgotówkowo obie...
  • G
    giancardi reacted to Zwyczajny nick's post in the thread Ford Explorer wrażenia with Like Like.
    Trzeba na nich posiedzieć, standardowe fotele są troszkę bardziej "pluszowe" i miękkie, ja mam AGR, mają trochę więcej możliwości...
  • Kona EV
    Z tym, to ja już dawno się poddałem, powiem szczerze, że przestałem zwracać uwagę. Gdyby tylko było możliwe wklejenie tej informacji na...
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to cooler's post in the thread SuC Ząbki with Like Like.
    Pewnie się w końcu złamała ta zapałka którą to wszystko było podparte...:cry: Wszędzie Tesla ma niezawodne ładowarki, na całm świecie...
  • eSUBA94
    eSUBA94 replied to the thread SuC Piła.
    dopiero będą papiery składać
    • 1751656832805.png
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to wojtkow's post in the thread SuC Piła with Like Like.
    To jest tylko punkt na mapie, dla wzmiankowanej lokalizacji nie ma żadnych wniosków w GUNB. Sama lokalizacja pojawia się i znika...
  • Sliszue
    Sliszue reacted to ElementBN's post in the thread EV6 FL ceny with Like Like.
    Tak, mówił ze pierwsze egzemplarze dla dilerow będą w lipcu, a do zamówienia końcówka sierpnia i początek września. Ogólnie samochod...
  • Z
    Zwyczajny nick replied to the thread Ford Explorer wrażenia.
    Trzeba na nich posiedzieć, standardowe fotele są troszkę bardziej "pluszowe" i miękkie, ja mam AGR, mają trochę więcej możliwości...
  • eSUBA94
    eSUBA94 replied to the thread SuC Bytom.
    mega dziwna sprawa dosłownie ten nowy SuC powstanie pomiędzy nowym dużym SuC na Śląsku a planowym ogromnym SuC na port radomsko już się...
    • 1751656378331.png