Też takie coś chcęKolejny gadżet, choć tym razem z serii nocne DIY. Na razie prowizorka, przyklejona na taśmę 3M ale działa i może przeproszę się z tą deską
View attachment 11726
Też takie coś chcęKolejny gadżet, choć tym razem z serii nocne DIY. Na razie prowizorka, przyklejona na taśmę 3M ale działa i może przeproszę się z tą deską
View attachment 11726
Potestuje to u siebie, na razie zrobiłem to z ABS, ale chyba jeszcze spróbuję z TPU, jak będzie ok to mogę to powielić dla CiebieTeż takie coś chcę
Te zaczepy to własny wydruk, czy Ali?Kolejny gadżet, choć tym razem z serii nocne DIY. Na razie prowizorka, przyklejona na taśmę 3M ale działa i może przeproszę się z tą deską
View attachment 11726
moja radosna twórczość, właśnie się drukuje kolejna iteracjaTe zaczepy to własny wydruk, czy Ali?
A czy mógłbyś podesłać plik do druku?moja radosna twórczość, właśnie się drukuje kolejna iteracja![]()
A czy mógłbyś podesłać plik do druku?
Dzięki. Liczę na Ciebie, bo to mały, ale bardzo przydatny gadżet. Aż dziwne, że na Ali tego nie ma. Bez tego ciężko tę półkę użytkować, bo sama się składa.Tak jasne tylko skończę model bo poprawiam ciągle. Pierwsza wersja działa ale jest super kwadratowa i próbuje to trochę zmodyfikować żeby było bardziej sexy![]()
Rozważysz sprzedaż gotowych sztuk jak już powstaną i będą spełniać oczekiwania producenta?Tak jasne tylko skończę model bo poprawiam ciągle. Pierwsza wersja działa ale jest super kwadratowa i próbuje to trochę zmodyfikować żeby było bardziej sexy![]()