Tesla Model Y - gadżety

itguy

Posiadacz elektryka
Też takie coś chcę
Potestuje to u siebie, na razie zrobiłem to z ABS, ale chyba jeszcze spróbuję z TPU, jak będzie ok to mogę to powielić dla Ciebie :)
Jedno juz wiem na pewno, taśma 3m jest za słaba i potrzebne są niestety wkręty. Miałem opory przed wierceniem w nowym aucie ale znalazłem wkręty 3mm średnicy i otwory są na tyle małe i w na tyle nie widocznym miejscu że nie wiedząc że tam są raczej ich się nie znajdzie

sredni

Zadomawiam się
W poprzednim tygodniu przyszło parę gadżetów w tym czarne kołpaki. Muszę przyznać, że oprócz tego, że wyglądają kozacko (imo dużo lepiej niż na białej) to ich wykonanie to naprawdę sztos! Początkowo wydawało mi się, że zabraknie tej miękkiej taśmy ale ostatecznie zostało jeszcze z 30cm.
IMG_7155.jpg
IMG_7159.jpg

itguy

Posiadacz elektryka
A czy mógłbyś podesłać plik do druku?

Tak jasne tylko skończę model bo poprawiam ciągle. Pierwsza wersja działa ale jest super kwadratowa i próbuje to trochę zmodyfikować żeby było bardziej sexy :)

Wl0di

Zadomawiam się
Tak jasne tylko skończę model bo poprawiam ciągle. Pierwsza wersja działa ale jest super kwadratowa i próbuje to trochę zmodyfikować żeby było bardziej sexy :)
Dzięki. Liczę na Ciebie, bo to mały, ale bardzo przydatny gadżet. Aż dziwne, że na Ali tego nie ma. Bez tego ciężko tę półkę użytkować, bo sama się składa.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Rozważysz sprzedaż gotowych sztuk jak już powstaną i będą spełniać oczekiwania producenta?

inter

Pionier e-mobilności
Ktoś zrobił na lince.
1688554341297.png