Pierwsze wrażenia

Michal_Wawa

Nowy na Forum
Nie jeździłem tym samochodem bo Nie Chcę go kupić gdyż mi się zupełnie nie podoba. Ani za 100 ani za 120 ani za 140tys. A wsiadać by sprawdzać wygodę -wsiadałem. Nie jestem kurduplem i ilość miejsca mnie nie powaliła.

Cav

Pionier e-mobilności
Jasno widać, że cały swój hejt tworzysz na podstawie "mi się nie podoba", a reszta to naciąganie faktów, albo dorabianie ich do pseudoteorii.
Jeśli ilość miejsca w e-soulu Cię nie powaliła, to w jakim aucie o zbliżonych gabarytach jest go więcej?
Bo na pewno nie w ID3, z którym lecisz z peanami.
To samo dotyczy ceny - e-soul można kupić WYRAŹNIE taniej niż id3.
I to są fakty, którymi byłeś łaskaw manipulować, w imię swojego wątpliwego gustu.

Reasumując jedyne co mogłeś o nim uczciwie napisać, to "nie podoba mi się", a pozostałe teksty to już czyste mijanie się z prawdą.

Michal_Wawa

Nowy na Forum
Rozumiem, że Ty lubisz kupować samochody które Ci się nie podobają. No to ja tak nie mam. Co do Id3 mam wiele zastrzeżeń ale po pierwsze mi się podoba, po drugie ma niezłe ceny (o ile ktoś nie potrzebuje najdroższych wersji) a po trzecie nie będę nim jeździł do śmierci (no mam taką nadzieję) i sądzę że za ok 4 lata będzie go łatwiej i korzystniej sprzedać niż np. Soul.
Ps. Co do cen, aktulanie można kupić Id3 za 125 tys.

Cav

Pionier e-mobilności
Właśnie o tym mówię - ID3 można kupić za 125 tys, e-soula za 120 tys, a Ty nawijasz o absurdalnych cenach na soula i tanim id3.
I jakoś Ci się to zupełnie nie kłóci.
Choć odrobinę obiektywizmu by się przydało, nawet do auto które Ci się wizualnie nie podobają (bo nie muszą).

Michal_Wawa

Nowy na Forum
Jak dla mnie różnica 5 tys nie jest dramatycznie duża. Zresztą rynek zweryfikuje atrakcyjność cen. Zobaczymy za rok jak ma się sprzedaż eSoul w stosunku do konkurencji podobnej cenowo.

Cav

Pionier e-mobilności
Ale Ty piszesz tak, jakby była bardzo duża i to w drugą stronę.
Po prostu zakłamujesz rzeczywistość, tylko dlatego że coś Ci się nie podoba.

Michal_Wawa

Nowy na Forum
Ale Ty piszesz tak, jakby była bardzo duża i to w drugą stronę.
Po prostu zakłamujesz rzeczywistość, tylko dlatego że coś Ci się nie podoba.
Najwyraźniej nie jestem obiektywny. Zobaczymy za rok jak ma się sprzedaż kia i vw. Będzie 100% jasne. Może jakiś zakład? :) Oczywiście u notariusza, minimalna kwota 10 tys zł.

Michal_Wawa

Nowy na Forum
Nie wiem gdzie mijam się z prawdą mówiąc że kia soul mi się nie podoba i na pewno bym jej nie kupił. Id3 jest jak na razie wyborem zdroworozsądkowym. Podoba mi się także Citroen eC4. Czekam aż w salonie będzie Renault MeganE.
Jak chodzi o Kia to podoba mi się eNiro ale tylko wewnątrz (z zewnątrz jest nudna jak flaki z olejem). Przy w sumie bardzo małej różnicy w cenie wolałbym eNiro znacznie bardziej niż Soul.

Ps. Poza wszystkim rozważam także sporo droższe elektryki, raz się żyje :)