Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności
Zwróć uwagę że TM3 AWD po obniżce wchodzą pod dotacje co daje łącznie minimum ponad 40k oszczędności.
Fakt, nie brałem tego pod uwagę. Po ostatnich obniżkach w marcu, dolar spadł ponad 50 gr, może stąd te obniżki i w takiej ilości samochodów.

inter

Pionier e-mobilności
Najtańsze wersje już znikły.

KRA

Fachowiec
Najtańsze wersje już znikły.
To nie wiem jakie były obniżki wcześniej ale teraz Long Range jest od 201.590 zł a Performance 231 290 zł :

MEGA CENY!

inter

Pionier e-mobilności
najtansza była biała za 170.000 i 180.000 chyba srebrna.

krzyss

Pionier e-mobilności
To nie wiem jakie były obniżki wcześniej ale teraz Long Range jest od 201.590 zł a Performance 231 290 zł :

MEGA CENY!
Perf za 230… bralbym :)
Mega !

ELuk

Pionier e-mobilności
A może Ktoś wie co robię nie tak.
Jak wchodzę na stronę Tesli to nie widzę żadnego auta dostępnego, a jak korzystam z linków tu podesłanych to je widzę.
O co kaman? 🤔

KRA

Fachowiec
A może Ktoś wie co robię nie tak.
Jak wchodzę na stronę Tesli to nie widzę żadnego auta dostępnego, a jak korzystam z linków tu podesłanych to je widzę.
O co kaman? 🤔
Musisz wybraż odległość w polu kod pocztowy. Oni chyba to wprowadzili po uruchomieniu odbiorów w Bytomiu a wg mnie jest to utrudnienie bez dodatkowego wyjaśnienia na stronie Tesli....
Pamiętaj tylko że kupując wchodząc bezpośrednio na stronę a nie z linków podanych w tym temacie czyli bez referralu nie ma obniżki 2.000 zł ;)