Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023

yarrker

Fachowiec
Dzisiaj po małej aferze na infolini zostałem przełączony do pana Chud** ( niby dyrektor) który zajmie sie cała sprawa i dostałem również pinezke gdzie auto w tej chwili sie znajduje - jest to parking urzedu celnego w Nowym Tomyslu . Mam tam 60km wiec dzisiaj podjade z ciekawosci zobaczyc . 3 termin odbioru miałem na 21.07 , dzisiaj cudownie znikł . Może to głupie co teraz myśle ale , jeśli auto jest "całe" to jak bedzie stało na placu rozładowane to nie moge go pewnie odebrać sobie z tego parkingu ?
IMG_1556.jpeg

krzyss

Pionier e-mobilności
To nie chodzi o to ze są opóźnienia naprawdę , ja rozumiem ze się coś wykrzyczało , średnio rozumiem 2 tygodniowe ale okej nadal ale brak jakichkolwiek informacji oraz to ze dzisiaj poprostu zrobili mnie w chu** to juz mnie rozwaliło i uważam ze tak gigantyczna firma nie powinna na takie coś sobie pozwolić. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
A moze to stad problemy z twoim autem ?
1689861499619.png

yarrker

Fachowiec
Jak tynkowali blok… wiatr troche pomogl ;)
Ale przynajmniej beda mialy wszystkie dobra polerke za free ;)
Namierzyłem już gościa co zamieścił ten post . Prawie 50 sztuk Y/3 ma takich . Poprosiłem oraz zaoferowałem skrzynkę pomarańczy za ustalenie czy wśród nich jest mój

KrzysztofFly

Moderator
W sumie ze zdjęć dodanych do postu na Facebook, ciężko wywnioskować czy chodzi o samochód nowy, jedyne co można ze zdjęcia wywnioskować, to fakt, że jest on w kolorze Midnight Cherry Red, więc nawet jeśli nie jest fabrycznie nowy, to na pewno jest bardzo świeży. Autor wpisu wspomina także , o kwestii uszkodzenia w ten sposób 50 samochodów, a także, że jest z małej miejscowości.

yarrker

Fachowiec
W sumie ze zdjęć dodanych do postu na Facebook, ciężko wywnioskować czy chodzi o samochód nowy, jedyne co można ze zdjęcia wywnioskować, to fakt, że jest on w kolorze Midnight Cherry Red, więc nawet jeśli nie jest fabrycznie nowy, to na pewno jest bardzo świeży. Autor wpisu wspomina także , o kwestii uszkodzenia w ten sposób 50 samochodów, a także, że jest z małej miejscowości.
Autor pracuje w studiu z Białegostoku , maja około 50 sztuk nowych aut. Jutro będę coś więcej wiedział

KrzysztofFly

Moderator
Namierzyłem już gościa co zamieścił ten post . Prawie 50 sztuk Y/3 ma takich . Poprosiłem oraz zaoferowałem skrzynkę pomarańczy za ustalenie czy wśród nich jest mój
No to jeśli Twój tam jest, to gość zaliczy niezłą wtopę wobec zleceniodawcy, jednak Ty będziesz miał przynajmniej wiedzę co się tak naprawdę dzieje z Twoim, jakby nie patrzeć samochodem (w końcu masz już dowód rejestracyjny, tablice i ubezpieczenie).

Najnowsze dyskusje