A ja mu wierze, serwis jest denny, kolega ostatnio byl i tez nie naprawili auta. Moze sam opisze tu.
Skoro zostałem wywołany do tablicy… nie mieszkam w Warszawie, a do serwisu mam ponad 500 km w jedną stronę. Dla mnie to praktycznie dwa dni w plecy, nie licząc kosztów. Ok, decydując się na zakup Tesli to liczyłem się z tym, że jest jeden serwis w Polsce, więc wizytę zaplanowałem prawie dwa miesiące wcześniej w aplikacji. Nawet już w marcu, po odbiorze samochodu pisałem do serwisu e-mail, gdyż z powodów zawodowych dopiero w sierpniu byłem w stanie podjechać. Dodatkowo tydzień przed wizytą wysłałem e-mail aby upewnić się że wszytko będzie zrobione. Zostawiłem samochód na dwa dni w serwisie, nie brałem zastępczego, więc mieli naprawdę wystarczająco dużo czasu aby to zrobić. Reasumując gniazdo ładowania mimo wcześniejszych zapewnień, nie zostało wymienione, a jedynie została poprawiona masa. Efekt taki, że dwa dni pózniej ten sam błąd powrócił i muszę pojechać jeszcze raz. Według serwisu, serwis mobilny nie wykonuje naprawy jak wymiana gniazda ładowania, mimo, że powiedziałem że były takie przypadki, są opisane tutaj na forum i nawet wysłałem im linka. Dwa kolejne elementy nie zostały wymienione gdyż nie było części zamiennych. Spasowanie elementów, które było zgłoszone w protokole zdawczo odbiorczym nie zostało poprawione. Kontakt jest praktycznie niemożliwy. Telefonów nikt nie odbiera, na maile praktycznie nie odpisują.
No nic jadę jeszcze raz i na pewno opiszę jak będzie... mam nadzieję, że lepiej.