Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023

Michal

Moderator
Dzisiaj chyba dużo odbiorów leci.

wojtkow

Pionier e-mobilności
Zawsze można kupić prawie nowe auto za ponad 30 tys. taniej.
Mam do sprzedania 4 miesięczny model Y LR + hak z dodatkowymi oponami całorocznymi (nowe jeszcze nie założone) za 215 tys. ;)
Wolę całkowicie nowe i dofinansowanie :)
A co do LR białej z hakiem (która po referralu łapie się w dofinansowanie) to mówili mi: "zamów jak są" ale czekałem i teraz będę polował :p

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Wolę całkowicie nowe i dofinansowanie :)
A co do LR białej z hakiem (która po referralu łapie się w dofinansowanie) to mówili mi: "zamów jak są" ale czekałem i teraz będę polował :p

Ja podobnie jak Ty - żona mówiła kupuj, a ja pokerzysta.... Jest nas zatem dwóch w rywalizacji :)

wojtkow

Pionier e-mobilności
Ja podobnie jak Ty - żona mówiła kupuj, a ja pokerzysta.... Jest nas zatem dwóch w rywalizacji :)
Akurat u mnie żona ciągle mówi "weź RWD ale w kolorze" :p Dlatego wahałem się i w sumie decyzja to nie zapadła, więc jak nie wygram ostatniej bitwy z domowym NIK możesz mieć szansę wygrać tą rywalizację.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Akurat u mnie żona ciągle mówi "weź RWD ale w kolorze" :p Dlatego wahałem się i w sumie decyzja to nie zapadła, więc jak nie wygram ostatniej bitwy z domowym NIK możesz mieć szansę wygrać tą rywalizację.

no zobaczymy, czy coś jeszcze wpadnie do inventory. Ostatni miesiąc kwartału więc trudno przewidzieć co będzie. Obym nie żałował ...

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Aktualnie jest drugi punkt : Bytom, ale w poprzednim kwartale były przypadki że ludzie z Warszawy jeździli do Bytomia.
Ale jest możliwość, trzeba się tylko dogadać czy da się z niej skorzystać ( czyli czy dadzą radę Twój samochód dostarczyć do Bytomia, o ile Ci to bardziej pasuje).
Dzisiaj rozmawiałem z Działem Sprzedaży i dowiedziałem się, że nie ma drugiego punktu - tylko Ząbki. Bytom był "testowo", na razie nie będzie wyboru.

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzisiaj rozmawiałem z Działem Sprzedaży i dowiedziałem się, że nie ma drugiego punktu - tylko Ząbki. Bytom był "testowo", na razie nie będzie wyboru.
Pewnie po tym jak im obmalowali sporą część floty w białe kropki to zrezygnowali ;)

inter

Pionier e-mobilności
Pewnie po tym jak im obmalowali sporą część floty w białe kropki to zrezygnowali ;)
Kropkowane były odbiory z Ząbek.