Wolę całkowicie nowe i dofinansowanieZawsze można kupić prawie nowe auto za ponad 30 tys. taniej.
Mam do sprzedania 4 miesięczny model Y LR + hak z dodatkowymi oponami całorocznymi (nowe jeszcze nie założone) za 215 tys.![]()
Wolę całkowicie nowe i dofinansowanie
A co do LR białej z hakiem (która po referralu łapie się w dofinansowanie) to mówili mi: "zamów jak są" ale czekałem i teraz będę polował![]()
Akurat u mnie żona ciągle mówi "weź RWD ale w kolorze"Ja podobnie jak Ty - żona mówiła kupuj, a ja pokerzysta.... Jest nas zatem dwóch w rywalizacji![]()
Akurat u mnie żona ciągle mówi "weź RWD ale w kolorze"Dlatego wahałem się i w sumie decyzja to nie zapadła, więc jak nie wygram ostatniej bitwy z domowym NIK możesz mieć szansę wygrać tą rywalizację.
Dzisiaj rozmawiałem z Działem Sprzedaży i dowiedziałem się, że nie ma drugiego punktu - tylko Ząbki. Bytom był "testowo", na razie nie będzie wyboru.Aktualnie jest drugi punkt : Bytom, ale w poprzednim kwartale były przypadki że ludzie z Warszawy jeździli do Bytomia.
Ale jest możliwość, trzeba się tylko dogadać czy da się z niej skorzystać ( czyli czy dadzą radę Twój samochód dostarczyć do Bytomia, o ile Ci to bardziej pasuje).
Pewnie po tym jak im obmalowali sporą część floty w białe kropki to zrezygnowaliDzisiaj rozmawiałem z Działem Sprzedaży i dowiedziałem się, że nie ma drugiego punktu - tylko Ząbki. Bytom był "testowo", na razie nie będzie wyboru.
Kropkowane były odbiory z Ząbek.Pewnie po tym jak im obmalowali sporą część floty w białe kropki to zrezygnowali![]()