wiktor
Posiadacz elektryka
Mozesz podejrzec instrukcje, ktora dolaczona jest do zamowienia. U mnie sa zaktualizowane informacje dla Highland.
A gdzie dokładnie? Bo tak widzę, że nie za bardzo mam gdzie.
Mozesz podejrzec instrukcje, ktora dolaczona jest do zamowienia. U mnie sa zaktualizowane informacje dla Highland.
A gdzie dokładnie? Bo tak widzę, że nie za bardzo mam gdzie.
Ja jeszcze nie mam. Kiedy zamawiales? Ja 1.09.Właśnie dodali mi numer VIN, nie dostałem żadnego maila, tylko wyświetla mi się na stronie. Możecie sprawdzić u siebie.
Na forum niemieckim, sporo osób ostatnio dostało VIN z odbiorem 17.paź-31.paź.Właśnie dodali mi numer VIN, nie dostałem żadnego maila, tylko wyświetla mi się na stronie. Możecie sprawdzić u siebie.
Obserwując forum i statystyki sprzedaży wygląda, że w końcu wypłaszczyli spiętrzenie dostaw na koniec kwartału - dawno tak nie było, żeby na początku kwartału były dostawy TM3. Te jadą z jakiegoś statku z Słowenii?Na forum niemieckim, sporo osób ostatnio dostało VIN z odbiorem 17.paź-31.paź.
Nowy model dostępny od września. TM3 aktualnie jeszcze nie jest dostarczany do klientów w Chinach, dopiero od nowego roku. Aktualnie płynie 5 statków, średnio licząc to ponad 23.000 samochodów. CRYSTAL RAY dopływa do kanału Suezkiego - ZEE 17.10. Asian Kapitan - KOP 22.10. Są jeszcze 2 statki pod obserwacją, ale brak konkretnych danych.Obserwując forum i statystyki sprzedaży wygląda, że w końcu wypłaszczyli spiętrzenie dostaw na koniec kwartału - dawno tak nie było, żeby na początku kwartału były dostawy TM3. Te jadą z jakiegoś statku z Słowenii?
Dobra, widze, ze u siebie tez mam. Zadnego SMS ani w apce sie nie pojawia. Ale VIN juz jest.Ja jeszcze nie mam. Kiedy zamawiales? Ja 1.09.