Możesz we Włoszech skorzystać 🤣🤣🤣Smieszneto po co mi ich karta ?
Chociaż dodam że już widzę w tej appce która się uaktualniła że tylko San Marino i Włochy. No dobrze, to jakie jeszcze mamy alternatywy żeby płacić koło 1,70 złWykupiłem abonament wczoraj taki średni żeby nie ryzykować. Napisane zostało do mnie z wykrzyknikiem że nie wznowi się 29 listopada ponieważ rezygnują z tego pakietu. Czyli można jeszcze korzystać przez miesiąc. Proszę o odpowiedź może ktoś dla sprawdzenia może komuś udało się zamówić któryś z tych teraz abonamentów i żeby ktoś powiedział czy działa to w Polsce i za jaką cenę. Dzięki. Przy okazji pytanie czy jest jakaś alternatywa jeszcze roamingowe bo niestety Jak dla mnie np. brakuje Superstacji Tesli
Ładowanie z AC.jakie jeszcze mamy alternatywy żeby płacić koło 1,70 zł
I do końca roku Polenergia w tejże cenie (1,99 DC).Ładowanie z AC.
W Polsce jeszcze CCS z Taurona z ceną 1,99.
Na Superchargerach nadal 1,60/1,80 zdaje się?Chociaż dodam że już widzę w tej appce która się uaktualniła że tylko San Marino i Włochy. No dobrze, to jakie jeszcze mamy alternatywy żeby płacić koło 1,70 zł
Właśnie ostatnio pojechałem na zakupy do Factory na Ursusie i patrzę, a tam ładowarki DC i AC z Polenergii więc się zarejestrowałem i pobrałem parę kW testowo. Działa i cena przystępna.I do końca roku Polenergia w tejże cenie (1,99 DC).