Jakie zimówki?

jarqu

Posiadacz elektryka
Czyli właściwie zgodnie z etykietą są cichsze. Gdzie kupiłeś i wymieniłeś? Bo o ile dobrze kojarzę jesteś z Gdyni?

Dyzio

Zadomawiam się
No nic lepszego niż corssclimaty to chyba nie ma.
Crosslimaty dobrze na testach ale moje subiektywne wrażenie mówi że o wiele lepiej przyczepne są continentale , zresztą kolega co miał crossclimaty w Tesli i Continentale w toyocie to mówił tam gdzie Tesla nie mogła wyjechać tam toyota sobie radziła . Ale mieszka na odludziu gdzie nie odśnieżają mu drogi :). Ja kupuję continentale do Tesli i ugadalem się z nim że zrobimy porównanie :)) teraz żona ma crossclimaty w 4x4 a ja continentale 4x2 i na tym opieram swoją opinię.

wiktor

Posiadacz elektryka
Czyli właściwie zgodnie z etykietą są cichsze. Gdzie kupiłeś i wymieniłeś? Bo o ile dobrze kojarzę jesteś z Gdyni?

LINK: Wulkanizacja W24

Mieli podkładki, czekały na mnie ;)
Wiedzą już jak kołpaki Aero zakładać, bo to akurat pierwszy raz robili. No i chwalą się, że mają w bdb cenach felgi dedykowane do Tesli i przebiją każdą cenę w Internetach, ale tego już nie sprawdzałem.

Dodatkowo napełniłem azotem.

jarqu

Posiadacz elektryka
LINK: Wulkanizacja W24

Mieli podkładki, czekały na mnie ;)
Wiedzą już jak kołpaki Aero zakładać, bo to akurat pierwszy raz robili. No i chwalą się, że mają w bdb cenach felgi dedykowane do Tesli i przebiją każdą cenę w Internetach, ale tego już nie sprawdzałem.

Dodatkowo napełniłem azotem.

Dzięki, a ile zapłaciłeś za opony? :)

wiktor

Posiadacz elektryka
u nich jest drogo - 235 zł brutto
z czego oni nawet szlifują miejsca gdzie masz lekki nalot rdzy i nakładają jakieś tam smary , żeby nie zapiekło felgi więc jest tak robione na tip top. Zresztą jak oni mi wymienią opony to nie mam problemów i nie muszę dopełniać a jak jeździłem na Hutniczą do znajomego to zawsze musiałem dopełniać ... ale było połowę taniej.

jarqu

Posiadacz elektryka
u nich jest drogo - 235 zł brutto
z czego oni nawet szlifują miejsca gdzie masz lekki nalot rdzy i nakładają jakieś tam smary , żeby nie zapiekło felgi więc jest tak robione na tip top. Zresztą jak oni mi wymienią opony to nie mam problemów i nie muszę dopełniać a jak jeździłem na Hutniczą do znajomego to zawsze musiałem dopełniać ... ale było połowę taniej.

Czy drogo chyba na obecne czasy to standardowa cena niestety. Bardziej chodziło mi o cenę Michelinow :)