@vwir, on pisał o mnie

Zainteresowało mnie o czym Tam rozmawiacie na tym forum i wszedłem żeby poczytać. Nie interesują mnie fotki, więc chodziłem po innych wątkach i ten mnie zaszokował po prostu, więc podzieliłem się tutaj, żeby potencjalni klienci wiedzieli czego się spodziewać po BMW iX3 na podstawie danych jednego z użytkowników - zużycia przy 120kmh 28kWh/100km!!!
Śmieszy mnie też w sumie fakt, ze tutaj nie ma dyskusji o BMW m.in. dzięki Tobie, bo odciągasz do tamtego forum użytkowników BMW już od roku...
Tutaj doskonały przykład, gdzie była normalna merytoryczna dyskusja o BMW iX3 vs TMY i Ty na koniec walisz linkiem do tamtego forum:
WItam Posiadam aktualnie BMW X3 hybrydę. To już moje czwarte BMW X3 ale pierwsza hybryda. Zaznaczam, ze jestem bardzo zadowolony z jakości BMW ale: - to auto ma realny elektryczny zasięg nie więcej niż 38 km - bak zmniejszony bo gdzieś musieli zmieścić baterie - podobnie bagażnik, którego...
forum.elektrowoz.pl
Nikt Cię nie zhejtował za poglądy o lepszej jakości wykonania BMW, ani ogólnie za żadną wypowiedź, a Ty ciach - kradniesz użytkowników... Nie wstyd Ci? Jesteś tam adminem i boisz się, że zdycha, czy sprzedawcą BMW i boisz się, że zdycha?