Michal
Moderator
Jeszcze jedno - ciężko rozmawiać obiektywnie o firmie, która świadomie i z premedytacją truje nie tylko swoich klientów, ale też wszystkich na około uczestnicząc w kartelach producentów aut spalinowych mających na celu oszukiwanie na emisjach. Gdy ktoś świadomie i z premedytacją psuje moje zdrowie, to nie jestem przychylnie nastawiony do takich firm i ludzi. Należę też do osób, które wychodzą z założenia, że jeśli taka firma została ZŁAPANA na oszukiwaniu na emisjach i uczestniczeniu w ZMOWACH mających na celu oszukiwanie na emisjach, to ja nie będę im teraz dawał kolejnej szansy, bo moooooże w przypadku EV, to oni jednak nie będą oszukiwać i robić czegoś żeby mnie i moje dziecko podtruwać. MOŻE.
BMW jest jednym z kluczowych graczy poza VW i Mercedes, którzy bardzo mocno wpłynęli na adopcję silników dizla w autach osobowych i robili to świadomie trując wszystkich i spiskując żeby to ukrywać.
BMW jest jednym z kluczowych graczy poza VW i Mercedes, którzy bardzo mocno wpłynęli na adopcję silników dizla w autach osobowych i robili to świadomie trując wszystkich i spiskując żeby to ukrywać.