Zachęcają do likwidacji strefy czystego transportu

elektryk

Pionier e-mobilności

Artykuł opisuje zbieranie podpisów i linkuje do zbierania podpisów pomimo, że zbiórkę podpisów organizuje Konfederacja. Co ciekawe portal jest utrzymywany głównie ze środków miasta Krakowa, nie jest niezależny.

elektryk

Pionier e-mobilności
No kolega co zbierał podpisy zapraszał, ale rekomendował żeby zabrać ze sobą rękawice bokserskie i żelowy ochraniacz na zęby :ROFLMAO:
O to na to już paragraf jest i to nawet za samo podżeganie... 🙃

Czyli rozumiem, że lepiej się nie wybierać?

ypl

Pionier e-mobilności
Dnia 22 listopada 2023 nasza uchwała ma być głosowana przez Radę Miasta. Na ten dzień zapowiedziano manifestację przeciwników SCT pod budynkiem Urzędu Miejskiego, zlokalizowanego na Placu Wszystkich Świętych 3-4 w Krakowie, na której będę osobiście. Zapraszamy także kontrmanifestantów, jest szansa się policzyć i spotkać twarzą w twarz, jeśli chcecie się komuś stawiać.
Jakby ktoś szukał tego zaproszenia, to o tutaj powyżej ;)

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Jakby ktoś szukał tego zaproszenia, to o tutaj powyżej ;)
pobrane (1).jpg

Olecki

Pionier e-mobilności
Możliwe że cała rodzina zbierała na ten szczyt luksusu i bogactwa, a teraz nie będzie jak na osiedle wjechać! 🤷‍♂️
On tam wspominał o całej flocie śmietników z klekotami - to Audi Q5, Fiat Stilo i chyba Opel Corsa. Audi najmłodsze ale każdy kopci i przepala olej.

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
T
Metoda ośmieszania interlokutora poprzez obrażanie go jest słaba (a ubliżasz mu po raz kolejny).
Tak, ale mam też wady. Poczytaj sobie od początku brednie jakie wypisuje to może zrozumiesz. To jest kategoria 'dyzel musi dymić'. Będzie truł bo ukochał silniki z traktorów, Polacy kochają zapaszki z diesla, a tak w ogóle to w Krakowie jest czyste powietrze bo już nie trzeba go kroić maczetą. Do tego jak spróbujesz mu odebrać możliwość kopcenia to w ryj. Tu nie ma z kim rozmawiać, można jedynie się śmiać.

Mogę to jeszcze zilustrować obrazkiem

Attachments

• 8VggDW3XER9H5MBS40zjuKOvtjMwqqBr.jpg
    8VggDW3XER9H5MBS40zjuKOvtjMwqqBr.jpg
    172 KB · Liczba wyświetleń: 44

lookash_c

Pionier e-mobilności
Tak, ale mam też wady. Poczytaj sobie od początku brednie jakie wypisuje to może zrozumiesz. To jest kategoria 'dyzel musi dymić'. Będzie truł bo ukochał silniki z traktorów, Polacy kochają zapaszki z diesla, a tak w ogóle to w Krakowie jest czyste powietrze bo już nie trzeba go kroić maczetą. Do tego jak spróbujesz mu odebrać możliwość kopcenia to w ryj. Tu nie ma z kim rozmawiać, można jedynie się śmiać.

Mogę to jeszcze zilustrować obrazkiem
Ubliżaniem mu chcesz go przekonać? Wątek znam, nie zgadzam się z większością treści @ekoterrorysta, dostrzegam też słabe przygotowanie SCT w Krakowie (np. kwestia położenia P+R).
Niemniej obrażanie kogokolwiek efektu nie przyniesie (a wręcz odwrotnie) - bo mniemam, że celem jest pokazanie, że twój/nasz/wasz punkt widzenia jest słuszny.