inter
Pionier e-mobilności
Tam się nic nie zmieniło, na sklepie pisze że pasuje do wszystkich wersji 3.Ja jestem mega ciekaw czy do Highlanda będą pasować belki dachowe z poprzedniej TM3.... Wie ktoś może?
Tam się nic nie zmieniło, na sklepie pisze że pasuje do wszystkich wersji 3.Ja jestem mega ciekaw czy do Highlanda będą pasować belki dachowe z poprzedniej TM3.... Wie ktoś może?
Jak sprawdzisz koniecznie daj znać. Też stoję przed dylematem, a sezon narciarski na horyzoncieJa jestem mega ciekaw czy do Highlanda będą pasować belki dachowe z poprzedniej TM3.... Wie ktoś może?
Czy trzeba było rozbierać drzwi żeby przyciemnić szyby czy dało się bez rozkręcania?Dywaniki zamówione szyby tylne przyciemnione cena 1tys zl
Nie trzeba było nic rozkręcać tylko zbajdz dobra ekipęCzy trzeba było rozbierać drzwi żeby przyciemnić szyby czy dało się bez rozkręcania?
Byłem dzisiaj na wycenie przyciemniania szyb i dostałem informację, że jeśli chcę przyciemnić całą tylną szybę to trzeba to zrobić z dwóch kawałków. Jak to u Ciebie wyglądało?Dywaniki zamówione szyby tylne przyciemnione cena 1tys zl
nie denerwuje Was ten język ? Nie zawija się ❓😉Przyszły mi dzisiaj dywaniki z EVA DYWANIKI. Rewelacja!Świetne spasowanie, wygięcie gdzie trzeba i rzepy żeby nie latał
Polecam!
Pochwalę się przy okazji, że wziąłem udział w konkursie EVA Dywaniki i wygrałem 5 dodatkowych kompletów (do dowolnego auta) Pewnie widzieliście reklamy na FB albo dostaliście linka do konkursu mailem jeśli kupiliście pierwszy zestaw u nich. Wygląda na to, że Mikołaj w tym roku nie będzie roznosił w rodzinie skarpetek ;-)
P.S. Polecam nie dlatego, że wygrałem. Nic z tego nie mam, że polecam i firma też mnie o to nie prosiła. Polecam bo podoba mi się wygląd i jakość![]()
Nie zawija się. Na końcu języka jest rzep, który go trzymaJakby ktoś jeszcze dostał ten kod zniżkowy na następny zakup (i nie planował wykorzystać) to wrzućcie dla “potomności” 😉
nie denerwuje Was ten język ? Nie zawija się ❓😉