Tesla Model 3 Highland akcesoria

adamkru

Fachowiec
Czy to kolor czarny z czarnym obszyciem? Na zdjęciach wyglądają na szare, ale w sumie siedzenia też.
Może chciałbyś odsprzedać jeden komplet (do TM3 Highland). Miałem już kupować, ale pomyślałem, że poczekam na Black Friday. W ubiegłym roku na czarne było chyba 30% rabatu.
Kolor czarny z czarnym obszyciem :)

krisss

Zadomawiam się
Do mnie tez dotarły. Generalnie są fajne, ale akurat tylny jakoś źle zwymiarowany u mnie, albo to Tesla ma różne wymiary ;)
Zgłosiłem do nich.
IMG_8334.png

Attachments

• IMG_8335.png
    IMG_8335.png
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 39

ogur83

Zadomawiam się
Byłem dzisiaj na wycenie przyciemniania szyb i dostałem informację, że jeśli chcę przyciemnić całą tylną szybę to trzeba to zrobić z dwóch kawałków. Jak to u Ciebie wyglądało?
Tył był robiony z 1 kawałka dlatego sporo czasu musiałem czekać ok 4 godziny i cena była 1 tys zl.

wiktor

Posiadacz elektryka
Pochwalę się przy okazji, że wziąłem udział w konkursie EVA Dywaniki i wygrałem 5 dodatkowych kompletów (do dowolnego auta) Pewnie widzieliście reklamy na FB albo dostaliście linka do konkursu mailem jeśli kupiliście pierwszy zestaw u nich. Wygląda na to, że Mikołaj w tym roku nie będzie roznosił w rodzinie skarpetek ;-)

Ja nic nie dostałem.

Nie zawija się. Na końcu języka jest rzep, który go trzyma :)

Tak, nawet nie trzeba montować tego rzepa od nich, wystarczy tylko przyłożyć i trzyma się idealnie.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

Najnowsze dyskusje