Tesla Model 3 Highland akcesoria

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Akcesoria pomału przychodzą. "Czarny Piątek" zaliczony.
obd.jpg

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Pojawiło się na Ali trochę gratów do HL.
Zamówiłem kilka - zobaczymy co z tego będzie 😉

Attachments

• IMG_1808.jpeg
    IMG_1808.jpeg
    974 KB · Liczba wyświetleń: 29
  • IMG_1807.jpeg
    IMG_1807.jpeg
    788,3 KB · Liczba wyświetleń: 29
  • IMG_1809.jpeg
    IMG_1809.jpeg
    247,3 KB · Liczba wyświetleń: 28
Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Moje graty z ali.
IMG_20231124_135519.jpg

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Dodatkowy ekran juz dostepny.

troche nie rozumiem dodatkowych ekranow w tesli - cały bajer zaaranżowania wnętrza to minimalizm - jeden centralny ekran i nawet brak klasycznych wlotów powietrza. To jest element wow i troche szkoda go psuć dodatkowym dziadostwem. Nie wierzę że te funkcjonalności dodatkowe sa takie niezbedne i jest to jedyne rozwiązanie.
Ostatnio przesiadałem sie ze swojej tesli do mercedesa (model sprzed 3 lat) którym dotychczas jeździłem i poczułem klimat vintage z tymi ekranami i całym układem. Po co to psuć sobie???

Rozumiem wkładki półek, organizery itp. Rozumiem za chwile klasyczny przełącznik migaczy bo obecne rozwiązanie jest słabe ale dodatkowy ekran???

Przyszły mi dzisiaj dywaniki z EVA DYWANIKI. Rewelacja! :) Świetne spasowanie, wygięcie gdzie trzeba i rzepy żeby nie latał :)

Polecam! :)

Pochwalę się przy okazji, że wziąłem udział w konkursie EVA Dywaniki i wygrałem 5 dodatkowych kompletów (do dowolnego auta) Pewnie widzieliście reklamy na FB albo dostaliście linka do konkursu mailem jeśli kupiliście pierwszy zestaw u nich. Wygląda na to, że Mikołaj w tym roku nie będzie roznosił w rodzinie skarpetek ;-)

P.S. Polecam nie dlatego, że wygrałem. Nic z tego nie mam, że polecam i firma też mnie o to nie prosiła. Polecam bo podoba mi się wygląd i jakość :)
Dzisiaj i do mnie przyszły te dywaniki:
- frunk: minimalnie za duży, jeden z rogów ostry zamiast zaokrąglony
- kierowca - jak się powygina, to się może na długość zmieści. Mogło być krótsze (w ogóle widzieliście, jak nierówna jest podłoga przed kierowcą? Jest tam duży spadek).
- pasażer z przodu - na siłę się zmieści, mogło być krótsze
- tył - nie wchodzi pod fotel pasażera, wybrzusza się, jest za duże trochę
- bagażnik - dużo za duże. U Ciebie pasuje idealnie, a u mnie nie mieści się nawet pomiędzy ścianami zewnętrznymi bagażnika, nie mówiąc, aby weszło na dół. Może dostałem od TMY?
Jutro będę reklamował, niestety.

i foty:

Attachments

• tył.jpg
    tył.jpg
    382,1 KB · Liczba wyświetleń: 55
  • bagażnik 3.jpg
    bagażnik 3.jpg
    830,6 KB · Liczba wyświetleń: 53
  • bagażnik 2.jpg
    bagażnik 2.jpg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 53