Zdjęcia wersji do nowej trójki jeszcze nie ma.
powiem inaczej - wrzucajcie linki jak potwierdzicie że pasujewrzucajcie linki do ali jak możecie![]()
troche nie rozumiem dodatkowych ekranow w tesli - cały bajer zaaranżowania wnętrza to minimalizm - jeden centralny ekran i nawet brak klasycznych wlotów powietrza. To jest element wow i troche szkoda go psuć dodatkowym dziadostwem. Nie wierzę że te funkcjonalności dodatkowe sa takie niezbedne i jest to jedyne rozwiązanie.Dodatkowy ekran juz dostepny.
![]()
Model 3 / Y 9.6-inch CarPlay Instrument Cluster Head-up Touch Display
Upgrade your Tesla Model 3 and Model Y with TESLASY 9.6-inch CarPlay Instrument Cluster & Head-Up Display. Enjoy enhanced connectivity and a futuristic driving experience. Explore the perfect tech addition for your Tesla today!www.teslasy.com
Dzisiaj i do mnie przyszły te dywaniki:Przyszły mi dzisiaj dywaniki z EVA DYWANIKI. Rewelacja!Świetne spasowanie, wygięcie gdzie trzeba i rzepy żeby nie latał
Polecam!
Pochwalę się przy okazji, że wziąłem udział w konkursie EVA Dywaniki i wygrałem 5 dodatkowych kompletów (do dowolnego auta) Pewnie widzieliście reklamy na FB albo dostaliście linka do konkursu mailem jeśli kupiliście pierwszy zestaw u nich. Wygląda na to, że Mikołaj w tym roku nie będzie roznosił w rodzinie skarpetek ;-)
P.S. Polecam nie dlatego, że wygrałem. Nic z tego nie mam, że polecam i firma też mnie o to nie prosiła. Polecam bo podoba mi się wygląd i jakość![]()