Ostatnio co wyszedł Ioniq5 i niedługo również Kia EV6, auta na max wyposażone w cenie poniżej TMY a można je tak skonfigurować by się kwalifikowały na dopłatyNp.?
Jak tą tabele zdekodować? Tzn ta tabeli 1 i 2 nie są do odczytu z numerem VIN?
No nie wiem jakim cudem bo ja wybrałem dość podstawową wersję, nie za dużo opcji i mam 235k. SR+ jest 30k tańsza a większa i szybsza. No ale co kto lubi, ważne że wybór jest.Ostatnio co wyszedł Ioniq5 i niedługo również Kia EV6, auta na max wyposażone w cenie poniżej TMY a można je tak skonfigurować by się kwalifikowały na dopłaty
Do wersji Platinum nic nie trzeba dokładać bo ma prawie wszystkie pakiety.No nie wiem jakim cudem bo ja wybrałem dość podstawową wersję, nie za dużo opcji i mam 235k. SR+ jest 30k tańsza a większa i szybsza. No ale co kto lubi, ważne że wybór jest.
Prawie na pewno, bo będą robić wynik kwartalny i będą na urwanie głowy wydawać do 30 wrześniaJuż widzę, że na stronie Tesli nowe terminy dostaw;
M3P na wrzesień ,
M3LR na grudzień ,
M3SR+ też na wrzesień.
Ciekawe, czy jak ktoś teraz zamówi to dostanie autko we wrześniu, zapytam się z ciekawości...... jak się dodzwonie (w poniedziałek oczywiście) ?![]()
z jakimi bateriami nie wiem ale wiem, że płyną z ChinCzy Performance do odbioru we wrzesniu sa z batkami LG czy Panasonic? Ktoś mkze potwierdzić?