T3 Performance - dostawa Sierpień 2021.

Sebastian

Zadomawiam się
Witam,

Mam pytanie na temat dostawy Tesla Performance (approx. Sierpień 2021)
To ma byc dostawa z Fremont? Ktoś ma na ten temat jakieś info?;)

pawlaczynski

Fachowiec
Ostatnio co wyszedł Ioniq5 i niedługo również Kia EV6, auta na max wyposażone w cenie poniżej TMY a można je tak skonfigurować by się kwalifikowały na dopłaty
No nie wiem jakim cudem bo ja wybrałem dość podstawową wersję, nie za dużo opcji i mam 235k. SR+ jest 30k tańsza a większa i szybsza. No ale co kto lubi, ważne że wybór jest.

Szatan

Posiadacz elektryka
No nie wiem jakim cudem bo ja wybrałem dość podstawową wersję, nie za dużo opcji i mam 235k. SR+ jest 30k tańsza a większa i szybsza. No ale co kto lubi, ważne że wybór jest.
Do wersji Platinum nic nie trzeba dokładać bo ma prawie wszystkie pakiety.
Myślę, że Hyundai by poszedł na rękę i kilka 5% dał rabatu. Najmocniejsza wersje według testu Bjorna ma przyspieszenie lepsze niż SR+ bo 4.9s do setki

Screenshot 2021-08-05 at 15.49.41.png

Sebastian

Zadomawiam się
Już widzę, że na stronie Tesli nowe terminy dostaw;
M3P na wrzesień ,
M3LR na grudzień ,
M3SR+ też na wrzesień.

Ciekawe, czy jak ktoś teraz zamówi to dostanie autko we wrześniu, zapytam się z ciekawości...... jak się dodzwonie (w poniedziałek oczywiście) ? ;)

Doktor

Posiadacz elektryka
Już widzę, że na stronie Tesli nowe terminy dostaw;
M3P na wrzesień ,
M3LR na grudzień ,
M3SR+ też na wrzesień.

Ciekawe, czy jak ktoś teraz zamówi to dostanie autko we wrześniu, zapytam się z ciekawości...... jak się dodzwonie (w poniedziałek oczywiście) ? ;)
Prawie na pewno, bo będą robić wynik kwartalny i będą na urwanie głowy wydawać do 30 września :) jedyne, co jest pewne to wydanie przed 30 września, a reszta to wróżenie z fusów.