Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Czemu "na bank" się nie sprawdzi? To chyba zależy od przyczepy, albo łódki… Póki się mieścisz w DMC to nie spodziewałbym się problemów.
Na tym haku możesz pociągnąć do jednej tony, nie wgłębiając się w DMC. A co można w tym przedziale to już inna rzecz. Fizycznie ten hak jakoś szału nie robi. Chyba tylko po to by właśnie nie katować szklanego dachu.

Szatan

Posiadacz elektryka
Zamawiałem jeszcze za czasów jak hak był dostępny w konfiguratorze. Na fakturze mam 4065pln za hak. Ale powiem ci że jeszcze go nie zamontowałem. Leży w garażu i czeka.

Też szukam jakiegoś bagażnika na rowery. Thule troche overrated, zastanawiam się nad czymś tańszym. Nie zamierzam zapieprzać z tymi rowerami dwie paki, oraz wyjeżdżać z nimi poza Polskę, wiec rozglądam się nad czymś podobnym do tego poniżej...

Ale nie mam doświadczenia więc każda opinia się liczy :)
Dzięki za info, ja pewnie będę brał coś ala thule bo ich produkty nie tylko mają dobrą jakość ale również łatwiej później odsprzedać.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Ja też zamówiłem TM3 LR z hakiem. Nie wyobrażam sobie w tesli wożenia rowerów na dachu. Kiedyś miałem w Mazdzie taki bagażnik na dach i powoduje on za dużo hałasu, rowery oblepione są robactwem. Pewnie w Tesli skróci też znacznie zasięg. Teraz wożę rowery na haku i komfort używania jest nieporównywalnie większy.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Nie widziałem nigdzie opcji z hakiem - pewnie już pozamiatane, ale czy da się to może jakoś "dospawać" w serwisie już po zakupie ?:)
Obecnie po złożeniu zamówienia trzeba wysłać maila z numerem zamówienia i poprosić o dodanie haka. Oni ręcznie aktualizują zamówienie.

Szatan

Posiadacz elektryka
Nie widziałem nigdzie opcji z hakiem - pewnie już pozamiatane, ale czy da się to może jakoś "dospawać" w serwisie już po zakupie ?:)
Możesz też znaleźć auto dostępne od ręki z hakiem, są np SR+ w kolorze niebieskim z hakiem dostępne, nie ma niestety białej.

Ja czekam na odpowiedź co do białej ale skłaniam się by czekać na auto z Q4 które powinno mieć większa baterie i ten nieszczęsny hak.
Szkoda, że każdego auta nie wypuszczają z hakiem przecież to nie może ich tak dużo kosztować a hak schowany jest pod odłoną tak czy inaczej

Pawel

Zadomawiam się
Musi ich to kosztować sporo, inaczej nie usuwaliby tej opcji z konfiguratora. Coś musi być z częściami/zewnętrznym dostawcą/montażem, że wolą takich zamówień robić mniej.

Najnowsze dyskusje