Ja zamawiałem przez Arval, który ma siedzibę w Warszawie, a odbiór będę miał w Katowicach (jestem z Wrocławia).Przy zamawianiu podajesz swój kod pocztowy. Na tej podstawie dobierane jest najbliższe miejsce rejestracji (ja tak miałem)
Ja zamawiałem przez Arval, który ma siedzibę w Warszawie, a odbiór będę miał w Katowicach (jestem z Wrocławia).Przy zamawianiu podajesz swój kod pocztowy. Na tej podstawie dobierane jest najbliższe miejsce rejestracji (ja tak miałem)
Jasne wnętrze.Zamawiałaś ,,podstawę " , czy coś dobierałeś ?
A nie masz terminu podanego w aplikacji ?Zamówiłem TM3RWD w sobotę 25.11, od razu był VIN, w poniedziałek już przysłali fakturę z terminem płatności do środy(miało być 7 dni - zastanawiam się co im się tak śpieszy). Uderzyłem od razu do leasingu - rano wniosek, po południu umowa i we wtorek Tesla dostała płatność. (EFL jesteście wielcy 🥇) I teraz: czy czekam grzecznie na termin odbioru, czy mam się dopominać? Zakładam, że leasing jak już zapłacił, to nie będzie chciał za długo czekać na odbiór?
Fajnie , że tak się udało 😉Jasne wnętrze.
Tylko tyleA nie masz terminu podanego w aplikacji ?
Na mój obecny samochód czekałem rok, więc teraz to dla mnie kosmos. W sumie lepiej byłoby odebrać w nowym roku jeśli samochód byłby również z 2024.Fajnie , że tak się udało 😉
U mnie jak tak dalej pójdzie , to może nie będę musiał kupować opon zimowych 🤭😜🤣