Tesla - polecany wallbox

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
widać nie umiesz się odnieść do argumentu "oszczędności" to piszesz co popadnie
Zrozum że ja już nie chce się do niczego w dyskusji z tobą odnosić 😂

Nie mam Ochoty tłumaczyć ci swojego imperatywu motywacyjnego, swojej dokładnej sytuacji życiowej

W ogóle tak jak już ktoś ci napisał wyżej, patrzysz tylko na czubek swojego nosa, używasz tendencyjnych argumentów, nadinterpretujesz czyjeś wypowiedzi i dopowiadasz sobie to co ci akurat pasuje.

Dla mnie koniec tej dyskusji

krzyss

Pionier e-mobilności
nie - zgodnie z deklaracją GC jest zaprojektowane w PL i chwała im za to

gdyby od premiery cena była w okolicy 2 tys to miałoby sens a tak przedobrzyli z ceną i w zasadzie już jest niesprzedawalne

a dla "nietesli" nie ma żadnych przewag nad zenkarem stąd słaba sprzedaż
Czyli tak samo jak wszystko, kupujemy chinski produkt. Ktory na zlecenie i projekt z Polski (ciekawe czy tylko Polski) produkuje chinczyk. Bardzo mnie ciekawi jakosc tego urzadzenia.
No i cena, ktora spada z ponad 4 tysiecy do troche ponad 2 tysiace…

Chetnie bym potestowal, jezdzac po wtyczce tez ;)

STMS

Pionier e-mobilności
Czyli tak samo jak wszystko, kupujemy chinski produkt. Ktory na zlecenie i projekt z Polski (ciekawe czy tylko Polski) produkuje chinczyk. Bardzo mnie ciekawi jakosc tego urzadzenia.
No i cena, ktora spada z ponad 4 tysiecy do troche ponad 2 tysiace…

Chetnie bym potestowal, jezdzac po wtyczce tez ;)

cena spadła z początkowych 5 500 - tyle chcieli na początku ale rynek ich szybko zweryfikował

1704876384519.png

mm-tesla

Posiadacz elektryka
cena spadła z początkowych 5 500 - tyle chcieli na początku ale rynek ich szybko zweryfikował

View attachment 15474
5,5k wyszło im na start... i oni tego projektu nie zakończyli, bo dostali dofinansowanie z Unii - tylko dlatego to wyszło do produkcji.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Dzień dobry,

Jaki wallbox Waszym zdaniem warto kupić do nowej Tesli Model 3. Czy najlepiej kupić Tesla wall charger za ok. 2.300 zł wraz z autem, czy też warto zainwestować w rozwiązanie alternatywne?
Ja polecam WC3 bo ma długi kabel (7m z kawałkiem), bardzo łatwo się go samodzielnie instaluje i jest jakoś lepiej zintegrowany z Teslą.

A przede wszystkim fabrycznie nowy możesz kupić na portalach aukcyjnych za 1200-1500 zł bo bardzo dużo ludzi otrzymuje je za punkty czy w jakiś inny sposób.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Zrozum że ja już nie chce się do niczego w dyskusji z tobą odnosić 😂

Nie mam Ochoty tłumaczyć ci swojego imperatywu motywacyjnego, swojej dokładnej sytuacji życiowej

W ogóle tak jak już ktoś ci napisał wyżej, patrzysz tylko na czubek swojego nosa, używasz tendencyjnych argumentów, nadinterpretujesz czyjeś wypowiedzi i dopowiadasz sobie to co ci akurat pasuje.

Dla mnie koniec tej dyskusji
Na STMS jedyny sposób to opcja ignorate bo i tak nie dasz rady kopać sie z koniem.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka

STMS

Pionier e-mobilności
Dziwne… poza jednym przypadkiem ze nie dzialal od nowosci i drugi co dawal jakies dzwieki nie slyszalem zeby tak padaly…

mi to podchodzi pod problemy z przepięciami w sieci i stąd padły 2 szt