raczej 99% szansy na MIC. ani Tesli ani nam nie opłaca się produkować na europę w usaJaki jest balans pomiedzy egzemplarzami MIC a USA? Ktorys jest ostatnio wiecej? W Q2 w jednej firmie odbierali swoje Tesle i 2x SR+ byly MIC a 1x LR byla USA.
W Q4 byc moze bede zamawial SR+ z bialym wnetrzem i sie zastanawiam ile % szans mam na MIC.
Dzięki. Ale dlaczego one są lepsze niż te seryjne? Mniej syfu się zbiera pod chlapaczem?jakie chcesz, ja kupiłem https://www.greendrive-accessories....a-model-3-3701388101248.html#/1293-color-blue
te seryjne są bardzo długie, na progach będziesz drapać asfalt. podobno bo ja w 2019 nie dostałem i montowałem sobie samDzięki. Ale dlaczego one są lepsze niż te seryjne? Mniej syfu się zbiera pod chlapaczem?
Jeśli tak to je zostawiam. To są podobne bullshity jak „skandaliczna jakość tesli”te seryjne są bardzo długie, na progach będziesz drapać asfalt. podobno bo ja w 2019 nie dostałem i montowałem sobie sam
Tez z przodu mam te oryginalne. Zbiera sie syf, ale przytarlem odrobinke moze dwa razy.Jeśli tak to je zostawiam. To są podobne bullshity jak „skandaliczna jakość tesli”Jeżdżę z nimi od 10kkm i nic nie zahaczyło na żadnym progu. Urban legends 🤷♀️
Dzięki za infoJa odebrałem w sobotę i wszystko super, ciężko znaleźć jakiekolwiek niedociągnięcia