TM3 Standard Range Plus - Dostawa Wrzesień 2021

solik

Pionier e-mobilności
Jaki jest balans pomiedzy egzemplarzami MIC a USA? Ktorys jest ostatnio wiecej? W Q2 w jednej firmie odbierali swoje Tesle i 2x SR+ byly MIC a 1x LR byla USA.

W Q4 byc moze bede zamawial SR+ z bialym wnetrzem i sie zastanawiam ile % szans mam na MIC.

danielm

Pionier e-mobilności
Jaki jest balans pomiedzy egzemplarzami MIC a USA? Ktorys jest ostatnio wiecej? W Q2 w jednej firmie odbierali swoje Tesle i 2x SR+ byly MIC a 1x LR byla USA.

W Q4 byc moze bede zamawial SR+ z bialym wnetrzem i sie zastanawiam ile % szans mam na MIC.
raczej 99% szansy na MIC. ani Tesli ani nam nie opłaca się produkować na europę w usa

krzyss

Pionier e-mobilności
Jeśli tak to je zostawiam. To są podobne bullshity jak „skandaliczna jakość tesli” ;) Jeżdżę z nimi od 10kkm i nic nie zahaczyło na żadnym progu. Urban legends 🤷‍♀️
Tez z przodu mam te oryginalne. Zbiera sie syf, ale przytarlem odrobinke moze dwa razy.

SquawkVFR

Zadomawiam się
Hej, spotkał się ktoś z tym, że mieliście numer vin w źródle strony a potem wam zniknął (null)? Nie miałem wyznaczonej daty jeszcze i zaczynam wątpić w odbiór we wrześniu :( Auto ze stoku ale LR

Trydent

Zadomawiam się
Jak myślicie zamawiać teraz TM3 SR+ z dostawą we wrześniu, czy jednak poczekać na 4 kwartał, żeby miała baterię 60kWh i nowy napęd 2 generacji (UD Gen. 2) z odbiorem w grudniu, a może i styczniu przyszłego roku?

Jaki są Wasze opinie?