Tesla Model 3 Highland akcesoria

wiktor

Posiadacz elektryka
mam na sprzedaż tacke konsoli na przod do HL jakby ktos chcial. moge wyslac inpost 19 zł koszt kuriera + tacka nowa 40 zł. Zamówione na Ali, wybrałem taka która mi bardziej odpowiadała a tą drugą sprzedaję. miękka w dotyku wygląda bdb. Jeżeli ktoś z pomorskiego by chciał to możemy umówić się na odbiór osobisty.

Do przedniego schowka, działa przesuwanie tylko montować i używać.

Attachments

• IMG_4236.jpeg
    IMG_4236.jpeg
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 23
  • IMG_4235.jpeg
    IMG_4235.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 22
  • IMG_4234.jpeg
    IMG_4234.jpeg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 22

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Kurde jakbyś miał komplet podłokietnik i schowek flokowanych - to bym wziął 😉
Bo kupiłem gumowane i też chyba będę sprzedawał i zamawiał flok na Ali

lorence

Zadomawiam się
mam na sprzedaż tacke konsoli na przod do HL jakby ktos chcial. moge wyslac inpost 19 zł koszt kuriera + tacka nowa 40 zł. Zamówione na Ali, wybrałem taka która mi bardziej odpowiadała a tą drugą sprzedaję. miękka w dotyku wygląda bdb. Jeżeli ktoś z pomorskiego by chciał to możemy umówić się na odbiór osobisty.

Do przedniego schowka, działa przesuwanie tylko montować i używać.
jak możesz to wklej link którą wybrałeś i czym jedna jest lepsza od drugiej ? :) pytam bo właśnie chce zamówić

Siostra Irena

Posiadacz elektryka

wiktor

Posiadacz elektryka
jak możesz to wklej link którą wybrałeś i czym jedna jest lepsza od drugiej ? :) pytam bo właśnie chce zamówić

linki są z posta @Siostra Irena , jestem na wyjeździe wiec nie chce scrolowac na komórce i szukać a wybrałem z tym meszkiem bo po prostu mile w dotyku ;) pod względem funkcjonalności to już preferencje indywidualne po tym jak zamontowałem :)

Pedr

Pionier e-mobilności

Attachments

• 20240113_121406.jpg
    20240113_121406.jpg
    947,7 KB · Liczba wyświetleń: 43