chewbacca
Posiadacz elektryka
A czemu (i nie prościej) nie kupić tych z oficjalnego sklepu Tesli tylko kombinować z zamiennikami?Kupiłem tacki z amazona - pewnie drożej niż Ali ale wszystko idealnie pasuje.
A czemu (i nie prościej) nie kupić tych z oficjalnego sklepu Tesli tylko kombinować z zamiennikami?Kupiłem tacki z amazona - pewnie drożej niż Ali ale wszystko idealnie pasuje.
Gdyby chodziło tylko o te tacki, to na pewno byłoby prościej, ale kupowałem jeszcze kilka innych rzeczy i dlatego wszystko poszło przez Amazon. Nie ma znaczenia czy do kieszeni Muska czy BezosaA czemu (i nie prościej) nie kupić tych z oficjalnego sklepu Tesli tylko kombinować z zamiennikami?
ale wiesz ze sprzedawca jest z chin ?Coś takiego: https://amzn.eu/d/iWS34jf
Cóż mogę powiedzieć? Płakać z tego powodu nie będę 😉ale wiesz ze sprzedawca jest z chin ?poprostu przepłaciłeś za to że kupiłeś na amazonie. Ja zamówiłem tacki aliexpress dostawa gwarantowana w 12dni
czyli szybciej niż z Twojego linku
obstawiam że pod oświetlenie bagażnika
Czy ktoś testował takie oświetlenie? Gdzie wpinana jest ta wtyczka z zasilaniem?
I jak oceniasz te belki, ? W ogóle kto to dla nich produkuje, są jakieś oznaczenia? Przymierzam się do tych belek i do tego dwa takie mocowania na rowery:Zamontowałem dzisiaj belki pod boxa (belki ze sklepu Tesla)
Montaż prosty jak budowa cepa. Wszystko elegancko oznaczone.
Test z naciskiem zaczynam w sobotę. Mam nadzieję, że szyba wytrzyma ;-)
I jak oceniasz te belki, ? W ogóle kto to dla nich produkuje, są jakieś oznaczenia? Przymierzam się do tych belek i do tego dwa takie mocowania na rowery:
View attachment 15754