radioaktywny
Pionier e-mobilności
DziękujęRobisz to w trybie nawigacji. Na dole masz "pokaż więcej" tam wchodzisz w symbol z okiem (tryb) i odznaczasz "Północ"Poniżej screen-y.
DziękujęRobisz to w trybie nawigacji. Na dole masz "pokaż więcej" tam wchodzisz w symbol z okiem (tryb) i odznaczasz "Północ"Poniżej screen-y.
z przeglądarki w tesli też działa ?W opcji samochód, w ABRP będzie ikona służąca podpięciu do Tesli, a po tym masz już wszystko co potrzebne do planowania. W Samochodzie na tablecie, w przeglądarce wyszukujesz ABRP, logujesz i to wszystko
bez pakietu premium ABRP jest dużo bardziej optymistyczne jeżeli chodzi o trasęPróbowałem ABRP i napisało, że bez pakietu premium, nie zadziała w Apple Car.
Takz przeglądarki w tesli też działa ?![]()
Pewnie chodzi o pogodę. Mając premium uwzględniana jest temperatura powietrza, wiatr itp.bez pakietu premium ABRP jest dużo bardziej optymistyczne jeżeli chodzi o trasę![]()
Przede wszystkim ABRP bez premium nie uwzględnia ruchu na drogach, więc zawsze pokazuje trasę kompletnie bez spowolnień.Pewnie chodzi o pogodę. Mając premium uwzględniana jest temperatura powietrza, wiatr itp.
Nawet nie wiedziałem, że ABRP ma opcje uwzględniania ruchu, a bardzo mi tego brakowało. Chyba mam argument, żeby sobie latem to wykupić.Przede wszystkim ABRP bez premium nie uwzględnia ruchu na drogach, więc zawsze pokazuje trasę kompletnie bez spowolnień.
PytaniePowyższe posty sugerują, że chyba 'Teslarze' się kompletnie nie interesują rozwojem ABRP (no bo i niby dlaczego jak navi Tesli działa całkiem nieźle). Możliwość sprzęgnięcia z danymi 'live' z wielu EV jest od dawna, a z Teslą to chyba od wersji 3.9.2 (a to chyba początek 2020 roku). Tak więc to chyba żadna nowość![]()