sprzedam swoją Tesla Model 3 Standard Range+ 2019

krist

Posiadacz elektryka
o Mercedesie są ten temat tylko materiały reklamowe, ale u BMW wygląda na normalnie działające
mam W213 (czyli e klasę z 2017) i tam jeśli dopłacę bodajże 3k PLN to będzie jeździł bez kierowcy, bo ma wszystkie potrzebne opcje zamontowane, kamery 360, autonomiczne parkowanie, autopilota i sterowanie z telefonu. Ale pożałowałem bo wiem ze po tygodniu pokazywanie tego wszystkim więcej bym nigdy nie użył. Tesla naprawdę nie jest takim innowatorem bezkonkurencyjnym na jakiego się kreuje, sporo firm ma już gotowe systemy autonomicznej jazdy i tylko czeka na regulacje prawne

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
[...] Tesla naprawdę nie jest takim innowatorem bezkonkurencyjnym na jakiego się kreuje, sporo firm ma już gotowe systemy autonomicznej jazdy i tylko czeka na regulacje prawne

O ile się orientuję, z producentów samochodów tylko Tesla i GM i Toyota rozwijają swoje własne systemy autonomiczne
Reszta adaptuje gotowe rozwiązania od Mobileye/Nvidia/Waymo itp

lookash_c

Pionier e-mobilności
mam W213 (czyli e klasę z 2017) i tam jeśli dopłacę bodajże 3k PLN to będzie jeździł bez kierowcy, bo ma wszystkie potrzebne opcje zamontowane, kamery 360, autonomiczne parkowanie, autopilota i sterowanie z telefonu. Ale pożałowałem bo wiem ze po tygodniu pokazywanie tego wszystkim więcej bym nigdy nie użył. Tesla naprawdę nie jest takim innowatorem bezkonkurencyjnym na jakiego się kreuje, sporo firm ma już gotowe systemy autonomicznej jazdy i tylko czeka na regulacje prawne
No Tesla to taki Apple - marketingowo majstersztyk.