Dokładnie, jak zobaczyłem ten film to aż się ciśnie na usta. Fury z dużymi silnikami, kupujcie ludziska, im większy motor i hałas tym lepsza fura, a sam ygrekiem będzie pomykał.Wszyscy tak sie nabijali z elektrykow, a teraz po kolei kupuja tesle![]()
Dokładnie, jak zobaczyłem ten film to aż się ciśnie na usta. Fury z dużymi silnikami, kupujcie ludziska, im większy motor i hałas tym lepsza fura, a sam ygrekiem będzie pomykał.Wszyscy tak sie nabijali z elektrykow, a teraz po kolei kupuja tesle![]()
tak ale do jazdy wkoło kominaAktualizacja po 5000 km. Czy kupiłby ponownie? Tak.
Jak ma SR+ to nic dziwnego, chociaż wspominał że jeździli w krótkie trasy i dawali radę.tak ale do jazdy wkoło kominana to też trzeba zwrócić uwagę
Mówił też, że trzecie auto w rodzinie, a całkiem spory przebieg, bo lubią nią jeździć.Jak ma SR+ to nic dziwnego, chociaż wspominał że jeździli w krótkie trasy i dawali radę.
Chyba sam nie wierzy w to, że to jednak jego 1sze auto, w komentarzach ktoś go naprostował. W dodatku błędnie podaje jako wadę otwarcie bagażnika, gdzie wystarczy zapamiętać górną pozycję (u mnie pomogło, było z 10-15cm do dopchnięcia ręką, jest teraz może z 3cm?). Podobnie bluetooth (u mnie rewelacja w 2 strony), i kilka innych rzeczy, w tym że jak kliknie na ikonkę świateł drogowych to na mapie się pojawiają sygnalizatoryMówił też, że trzecie auto w rodzinie, a całkiem spory przebieg, bo lubią nią jeździć.
O bagażniku mówi, że próbował podciągnąć do góry i może to jego egzemplarz tak ma. Chociaż mam wrażenie, że trochę gapa i nie wie, że trzeba przytrzymać przycisk, żeby się zapisało.Chyba sam nie wierzy w to, że to jednak jego 1sze auto, w komentarzach ktoś go naprostował. W dodatku błędnie podaje jako wadę otwarcie bagażnika, gdzie wystarczy zapamiętać górną pozycję (u mnie pomogło, było z 10-15cm do dopchnięcia ręką, jest teraz może z 3cm?). Podobnie bluetooth (u mnie rewelacja w 2 strony), i kilka innych rzeczy, w tym że jak kliknie na ikonkę świateł drogowych to na mapie się pojawiają sygnalizatory(a pojawia się natężenie ruchu..). A najgorsze chyba to, że mówi że auto wokół komina tylko, gdzie nie ma żadnego doświadczenia z dłuższymi trasami bo ładował się tylko raz na szybkiej ładowarce..