To zawsze tak jest, że wszystko zależy gdzie kto jedzie. Ja jeżdżę Poznań - Półwysep więc dla mnie jest ok. Fajnie, że potwierdziły się plotki o współpracy Tesli z Auchan.I tylko dla jadących na półwysep. No chyba że ktoś w desperacji będzie zjeżdżał z S6 na "stara drogę". I tu dochodzi kolejne wyzwanie bo jak otworzą budowana obwodnicę Trójmiasta to nawet przyszły SuC w Gdańsku nie pomoże 🤣
Ale to chyba musisz się gdzieś jeszcze po drodze doładowac bo do Rumi z Poznania to 350 km?!To zawsze tak jest, że wszystko zależy gdzie kto jedzie. Ja jeżdżę Poznań - Półwysep więc dla mnie jest ok. Fajnie, że potwierdziły się plotki o współpracy Tesli z Auchan.
Jak w Poznaniu mam nabite pod korek 100% to bez problemu do Białogóry dojadę.Ale to chyba musisz się gdzieś jeszcze po drodze doładowac bo do Rumi z Poznania to 350 km?!
Wersja LR, z tym że ja mam TM3, ale ten dystans TMY LR też powinna dać radę.Ale przy 130 km/h to chyba nie Y SR tylko LY?!
I w myśl zasady „Wolniej znaczy szybciej” jadąc wolniej nie musisz stawać na ładowanie i dojeżdżasz szybciej 😊Wersja LR, z tym że ja mam TM3, ale ten dystans TMY LR też powinna dać radę.
Warto trzymać max 120km/h wtedy zajedziesz dalej![]()
Wreszcie konkretna ilość ładowarek w jednym miejscu!![]()
Co buduje się przy Auchan i Porcie Rumia?
Jeśli zastanawiasz się, co buduje się przy centrum handlowym Auchan i Porcie Rumia - spieszę z odpowiedzią.tymczasemwrumi.pl
Tak wygląda to 11 lutego 2024.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.pl
View attachment 16058