SuC Gdańsk - plotki

kubatar

Pionier e-mobilności
I tylko dla jadących na półwysep. No chyba że ktoś w desperacji będzie zjeżdżał z S6 na "stara drogę". I tu dochodzi kolejne wyzwanie bo jak otworzą budowana obwodnicę Trójmiasta to nawet przyszły SuC w Gdańsku nie pomoże 🤣

Basman

Zadomawiam się
I tylko dla jadących na półwysep. No chyba że ktoś w desperacji będzie zjeżdżał z S6 na "stara drogę". I tu dochodzi kolejne wyzwanie bo jak otworzą budowana obwodnicę Trójmiasta to nawet przyszły SuC w Gdańsku nie pomoże 🤣
To zawsze tak jest, że wszystko zależy gdzie kto jedzie. Ja jeżdżę Poznań - Półwysep więc dla mnie jest ok. Fajnie, że potwierdziły się plotki o współpracy Tesli z Auchan.

kubatar

Pionier e-mobilności
To zawsze tak jest, że wszystko zależy gdzie kto jedzie. Ja jeżdżę Poznań - Półwysep więc dla mnie jest ok. Fajnie, że potwierdziły się plotki o współpracy Tesli z Auchan.
Ale to chyba musisz się gdzieś jeszcze po drodze doładowac bo do Rumi z Poznania to 350 km?!

Basman

Zadomawiam się
No tak Matarnia była by lepsza. Latem przejechałem 415 km jadąc do 100 - 120 więc jest to do zrobienia. Tak czy inaczej ten Supercharger powoduje, że na innych, często wolniejszych ładowarkach mogę się zatrzymać tylko na kilka minut.

Last edited:

sd tosia

Posiadacz elektryka

Tak wygląda to 11 lutego 2024.

1707667015193.png
1707667387692.png
1707667441699.png
1707667503126.png

Last edited: