vwir
Pionier e-mobilności
W elektryku? To musiałbyś się do Taycana przesiąśćNatomiast wtedy nie pojawiały się problemy ze skrzynią biegów.
W elektryku? To musiałbyś się do Taycana przesiąśćNatomiast wtedy nie pojawiały się problemy ze skrzynią biegów.
skrót myślowy, zapewne kolega też użył tego skrótu mając na myśli brak możliwości wybrania kierunku jazdy.W elektryku? To musiałbyś się do Taycana przesiąść![]()
No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek. Serwis naprawił w ramach gwarancji i auto ponownie jest sprawne. Szczerze mówiąc to serwis ogarnął temat szybciutko, szczególnie iż przyjęli mnie z ulicy bez umawiania. Jestem więc bardzo wdzięczny za szybką diagnozę i naprawę.
Będzie trzeba pamiętać jak coś takiego wystąpi, a który rok produkcji?No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek. Serwis naprawił w ramach gwarancji i auto ponownie jest sprawne. Szczerze mówiąc to serwis ogarnął temat szybciutko, szczególnie iż przyjęli mnie z ulicy bez umawiania. Jestem więc bardzo wdzięczny za szybką diagnozę i naprawę.
Czyli za dwa lata muszę pamiętać 😉Produkcja 2020 r.
W 3-4 letnim aucie się kabelki utleniły?No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek.