Poważna awaria, świecą się wszystkie kontrolki.

Grooby78

Zadomawiam się
No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek. Serwis naprawił w ramach gwarancji i auto ponownie jest sprawne. Szczerze mówiąc to serwis ogarnął temat szybciutko, szczególnie iż przyjęli mnie z ulicy bez umawiania. Jestem więc bardzo wdzięczny za szybką diagnozę i naprawę.

nnnnn

Pionier e-mobilności
No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek. Serwis naprawił w ramach gwarancji i auto ponownie jest sprawne. Szczerze mówiąc to serwis ogarnął temat szybciutko, szczególnie iż przyjęli mnie z ulicy bez umawiania. Jestem więc bardzo wdzięczny za szybką diagnozę i naprawę.
(y)

Jusand

Posiadacz elektryka
Będzie trzeba pamiętać jak coś takiego wystąpi, a który rok produkcji?

Ev3

Pionier e-mobilności
No więc sprawa załatwiona. Problem robił czujnik ABS w lewym tylnym kole. Konkretnie to utleniony kabelek.
W 3-4 letnim aucie się kabelki utleniły?
Widzę że jakość francuzów pozostaje bez zmian......