Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

Pepek

Posiadacz elektryka
PZU zwykle najtaniej, ale to i tak tanio. U mnie proponują za przedłużenie rocznego (prawie) Y-ka na full opcji (pełne AC, najdroższe możliwe Assistance, szyby, auto-non-stop, itp.) 5.070zł. A rok temu przy nówce miałem za to samo 4.790zł - więc podnieśli. Szukam właśnie najtańszej opcji.

inter

Pionier e-mobilności
Link działa do ustalenia terminu.

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Umówiłem się na czwartek 22.02, dzwoniłem do Tesli, powiedzieli mi że ten termin raczej jest nierealny i bardziej trzeba czekać na ich telefon niż wierzyć dacie na którą się umówiłem 🙃 Niezły bajzel tam jest w aplikacji internetowej

r00tku

Posiadacz elektryka
Link działa do ustalenia terminu.
Zastanawiam się, czy mogłem tego linku nie dostać przez to, że jeszcze nie zgłosiłem im dokonania rejestracji (najbliższy termin w Urzędzie był na piątek).

A ubezpieczenie w PZU (najwyższe AC, Assistance do 500 km po Europie, Szyby) - 4,6% wartości. Żadnych zniżek nie mam, miałem szkodę parkingową w zeszłym roku.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Zastanawiam się, czy mogłem tego linku nie dostać przez to, że jeszcze nie zgłosiłem im dokonania rejestracji (najbliższy termin w Urzędzie był na piątek).
U mnie rejestracje załatwia Leasing, po sprawdzeniu linku, zadzwoniłem do leasingu dopytać czy jak chodzi o rejestrację to wszystko jest ogarnięte. Moja doradczyni leasingowa poinformowała mnie że Tesla kazała się jej wstrzymać z rejestracją. Także koniec konców i tak musze czekać aż znowu leasing sobie potwierdzi wszystko z Teslą

bte

Zadomawiam się

A ubezpieczenie w PZU (najwyższe AC, Assistance do 500 km po Europie, Szyby) - 4,6% wartości. Żadnych zniżek nie mam, miałem szkodę parkingową w zeszłym roku.
Ja się dopiero dzisiaj zarejestrowałem a SMSa dostałem.

inter

Pionier e-mobilności
we

Na kiedy się udało do Katowic?
Umsknął mi palec i na 29 luty, ale te terminy nie są ostateczne.
Napisałem że może być wcześniej.