Michu_Gdansk
Nowy na Forum
Dziwna sprawa przecież pierwsze Highlandy byly wydawane już pod koniec 2023 i byly normalnie rejestrowaneTo samo w moim urzędzie.
Dziwna sprawa przecież pierwsze Highlandy byly wydawane już pod koniec 2023 i byly normalnie rejestrowaneTo samo w moim urzędzie.
Dziwna, ale pewnie są jakieś zmiany w nowej dostawie, inaczej jest to nie do wytłumaczenia.Dziwna sprawa przecież pierwsze Highlandy byly wydawane już pod koniec 2023 i byly normalnie rejestrowane
Teraz może i nie, rok temu było identycznie TMY RWD wszystkie szły z Chin i jak był rzut (a nie było Katowic, tylko Ząbki) to mieli i ponad 100 wydań na dobę (celowo mówię na dobę, bo wtedy 31.03 wydawali auta ponoć do 23:30).Przy Y nie ma takiego problemu, tylko przy Tm3, gdzie jest nagły rzut kilkuset sztuk. Samochodów nie było praktycznie od grudnia 2023.
taa, 2 tyg dokumentów poprawnych (homologacja - błąd o 0.01t - musieli poprawiać, nie mówiąc o przesłaniu pełnego kompletu dokumentów) - łacznie auto stało u nich na placu 2.5tyg extraDziwna sprawa przecież pierwsze Highlandy byly wydawane już pod koniec 2023 i byly normalnie rejestrowane
u mnie 2% w PZU ale dodałem:Mi wyszło 3750 zł przy wartości 214990 zł
Gratulacje, wyślij fotkiPierwsze TM3 z bieżącej dostawy już w Katowicach.Jutro odbieram TM3 LR.
Szczęściarz, oby to oznaczało, że nie będę musiał czekać do 2 marcaPierwsze TM3 z bieżącej dostawy już w Katowicach.Jutro odbieram TM3 LR.
Rozumiem, że dzwonili, to nie był termin z linku w SMSie?Pierwsze TM3 z bieżącej dostawy już w Katowicach.Jutro odbieram TM3 LR.
Od kiedy czekasz?Pierwsze TM3 z bieżącej dostawy już w Katowicach.Jutro odbieram TM3 LR.