Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

BBPL

Zadomawiam się
Do wszystkich co z niecierpliwością czekają na odbiór T3HL. Ja też nie mogłem się swojej doczekać, odebrałem 12 stycznia do dziś przejechałem ponad 7000 km i jak narazie nie zamienił bym na nic innego. Życzę równie miłych wrażeń jak moje.
Gratulacje… przez 1,5 miesiąca zrobiłeś 7000km to całkiem sporo. Ile z tego ładowałeś w domu a ile na publicznych ładowarkach? Czy kupiłeś WC Tesla?

LuckyLuke

Zadomawiam się
Głównie ładuje w nocy w domu. Mam WC i jestem z niego zadowolony. Na SC ładowałem sie kilka razy i kilka na GW.
Gratulacje… przez 1,5 miesiąca zrobiłeś 7000km to całkiem sporo. Ile z tego ładowałeś w domu a ile na publicznych ładowarkach? Czy kupiłeś WC Tesla?

Domara

Nowy na Forum
Deep Blue + czarne wnętrze
Ja dzwoniłem do salonu w Ząbkowicach i powiedzieli, że na lakier Deep blue jest sporo chętnych. Narazie nie mogą przypisać VIN, bo z tego co zrozumiałem nie ma wolnych i czekają na zwolenie rezerwacji :) Jestem ciekaw czy uda się dostać tesle w I kwartale, a zamawiałem 19.01

inter

Pionier e-mobilności
Ja dzwoniłem do salonu w Ząbkowicach i powiedzieli, że na lakier Deep blue jest sporo chętnych. Narazie nie mogą przypisać VIN, bo z tego co zrozumiałem nie ma wolnych i czekają na zwolenie rezerwacji :) Jestem ciekaw czy uda się dostać tesle w I kwartale, a zamawiałem 19.01
To ciekawe, SR jest dostepny na inventory.
1708591126226.png

inter

Pionier e-mobilności

lzieba

Nowy na Forum
Dobrze rozumiem, że właśnie rozładowywany jest kolejny statek z Trójkami w Belgii?
G POSEIDON: ZEE 20.02.

Stamtąd też auta dostają polskie salony?

inter

Pionier e-mobilności
Dobrze rozumiem, że właśnie rozładowywany jest kolejny statek z Trójkami w Belgii?
G POSEIDON: ZEE 20.02.

Stamtąd też auta dostają polskie salony?
Nie, tylko Europa Zachodnia. Nasze już dopłyneły z portu w Słowenii.