Skąd masz te informacje?Stary model ma więcej segmentów LED, więc lepiej oświetli, na ulepszonym zaoszczędzono.
Z tego co można było wytyczać stara Tesla ma 100 segmentów, a nowa tylko 30Skąd masz te informacje?
Gdzie można znaleźć takie informacje? Stare lampy były rozbierane i są zdjęcia "matrycy". Nowych lamp jeszcze chyba nikt nie rozebrał a Tesla nie podaje takiej informacji.Z tego co można było wytyczać stara Tesla ma 100 segmentów, a nowa tylko 30
Dokładniejsze wycinanie obszaru.a czemu wiecej to lepiej?
Na któryms filmie widziałem, że przełącza automatycznie na mijania, w terenie oświetlonym. Na filmie pokazywał strzałką, w jakim stanie są w danym momencie.A ja zadam pytanie na które jeszcze nikt nie odpowiedział. Czy adaptacyjne reflektory wyłączają światła długie w terenie zabudowanym kiedy jest dostatecznie jasno?
Teren zabudowany nie ma znaczenia. Wyłączają się kiedy jest dostatecznie jasno.A ja zadam pytanie na które jeszcze nikt nie odpowiedział. Czy adaptacyjne reflektory wyłączają światła długie w terenie zabudowanym kiedy jest dostatecznie jasno?